DBLOG BY DOMINIKA

úterý 11. srpna 2015

CHIA PUDDING RECIPE



Jak jste si mohli všimnout, mám nový vzhled blogu. S Kubou jsme se po dlouhé domluvě konečně dohodli a v noci dali vše dohromady. Doufám, že se vám líbí tak jako mně, já jsem z něj úplně nadšená. Když jsem Kubovi napsala svůj návrh a ukončila to slovy ''jsem prostě moc náročná'' odvětil ''dyť je to jednoduchý''. Já v tom viděla nemožný a proto ještě jednou Kubovi děkuji za zrealizování!

A k receptu - je to můj nejoblíbenější paleo dezert. Kombinace kokosu, čokolády a banánu je věčně vděčná a já jí jednoduše zbožňuji. Jen si zkuste udělat palačinky s nutellou (zkuste tu doopravdickou oříškovou - Třeba DMko - a né nutellovsky nutellovou, je to jen předražený cukr), kokosem a banánem, už nikdy nebudete chtít nic jiného :).

Na recept potřebujete:
Chia semínka - 3 lžíce
Banán (čím více ho dáte, tím lepší a sladší to bude, nemusíte tedy už ničím doslazovat - juchů)
Kvalitní holandské kakao - 2 lžíce
Strouhaný kokos - 2 lžíce
Kokosové mléko
Skočici
Vanilku.

Banán rozmačkejte, smíchejte s kakaem, kokosem, skořicí, vanilkou. Poté přilejte kokosové mléko a na úplný konec chia semínka. Dejte na pár hodin do ledničky a hotovo. :)))

Dejte vědět, jak vám chutnal a nezapomeňte mě označit do fotky s hashtagem #dblogcz.

As you could noticed, my blog went through some design changes. After a while Kuba and I put it all together and created this. Well, Kuba did, I just came with the ideas, Thank you so so much!

The recipe - this is one of my most favourite desserts. Combination of coconut, chocolate and banana is simply - amazingly delicious. Totally loving it. Just try it! And next time you have pancakes, put banana, coconut and nutella (try to find the ''real'' nutella from real nuts, not the Nutella Nutella, its full of sugar), you love it, I bet on it.

For the recipe you need:
Chia seeds - 3 table spoons
Banana - the more you add, the more delicious and sweet it will be (= refined sugar free - yaay)
Cocoa powder - 2 table spoons
Coconut milk
Cinnamon
Vanilla
First mash the banana, then add cacao, cinnamon, vanilla. Pour in the coconut milk and at last add chia seeds. Leave it in the fridge for couple of hours aaand done. :)

Let me know how did you like it, tag me in the picture and use #dblogcz

11 komentářů :

  1. Je radost spolupracovat na něčem, jako je tvůj blog. Není zač!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to nadherne aj blog aj fotky chia puddingu. Ja som ho robila nedavno ale bez kakaa a s jahodami a bananom na kusky. Vyskusam aj tento ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů, jedním slovem wow! :) Já mám v hlavě taky představu jaký vzhled blogu bych chtěla, ale realizace trošku vázne, hihi..zatím si s tím tak postupně hraju a zkouším pokus/omyl :D Tuhle variantu chia pudinku určitě vyzkouším, díky za inspiration! <3
    http://justbebonita.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Domčo jak jsem už psala v minulém článku, vzhled je parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju tvůj blog a nový vzhled tomu teď ještě přidal! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Můžu se zeptat kolik zhruba toho mléka? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá úžasně a určitě i výborně chutnal. Děkuji za tip, určitě jej vyzkouším :) Mimochodem úžasný blog ;)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoje receptový články mám stejně nejradši! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten vypaad paradne !
    A vzhled blogu je uzasny :D !

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, kolik asi dáváš mléka na porci? Nebo spíš, jak má být výsledný pudink tuhý? Já dala asi 180 ml na sklenici a po noci v ledničce se to hejbe víc jak smoothie :D

    OdpovědětVymazat
  11. Zrovna dělam a docela mi chybí přesny popis receptu, kolik bananu, a kolik kokosového mléka, vubec nemam predstavu...tak snad to nepokazím:-)

    OdpovědětVymazat