DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 31. srpna 2015

DO IT NOW, DON'T WAIT FOR MONDAY


Máme tu pondělí, pro někoho nový začátek, někdo pondělí nesnáší, já je mám ráda. Ne ale ráda v ohledu, kdy lidi chtějí začít dietu .. v pondělí. Přestat kouřit.... až v pondělí.. Začít cvičit..... v pondělí. Sice je to začátek nového týdnu, ale ne začátek nové životní etapy. Většinou je to jen ''další'' nový pondělíní začátek.. Když něco chceme doopravdy. Je jedno, jestli je pondělí nebo středa. Prostě začněte!


Asi je ale rozdíl, jestli chceme něco hodně moc (já mám ke cvičení a jídlu úplně jiný vztah) anebo když se do toho musíme nutit. Cvičím, protože mě to baví, naplňuje a mám vždy při něm dobrou náladu. Jsem paleo na 100%, protože mě baví. Vegani - taky se jich neptáte, jestli si jen tak jako cheat meal dají steak. Přesně takhle to u mě také funguje. Nemám chutě na dorty, těstoviny, bonbony ani na knedlíky. Stále se divíte, jak to dokážu. Dělám si zeleninové těstoviny, dávám si paleo buchty, raw dorty a místo bonbonů si dávám ovoce. Easy peasy, žádný trápení.

No ani nevim, proč vám to píšu :D Původně jsem vás totiž chtěla poprosit o radu.. Ve středu jdu ke kadeřníkovi a chci změnu. (Né, nerozešla jsem se s přítelem, ani nebude pondělí, ani se v mym životě zásadně nic nezměnilo, jen to chci teď hned.) Odstín vlasů, který mám teď, se mi líbí k opálení daleko více než ta červenozrz. Proto jsem přemýšlela, že bych buď zvolila nějaké ombre do zlatavomedové anebo to zlatomedovou promelírovat a udělat ''sun kissed hair''. U střihu už vůbec nevím. Na jednu stranu mi chybí mé delší vlasy, ale na tu druhou chci už přes dva roky mikádo. 

Co to zkrátit na mikádo pod ramena? :)

Mějte se krásně, zapomeňte, že je pondělí, je to jen další super den! 
Děkuju za rady s komentářema.
Kiss,
D.

PS: Poslední den, kdy můžete využít 10% slevu na Zoot - více info zde.


///

Monday, here it comes again. Its a new start for someone, but most of you hate mondays, well I love them. But on the other hand - I hate mondays, because many people take it as a new start for something. To quit smoking... on monday. To start exercising..... on monday. To start the diet... on monday. Most of the time its just another monday, you started and failed / again. When you really want something, start now. Don't wait for another monday. 

There is a huuuuge difference when you really want something and when you force yourselve to it. I have completely different relationship to exercise and food. I workout because I love it, it makes me happy. I eat 100% paleo, because I found myself in it. Vegans - you dont ask them if they have steak once in a time as a cheat meal. Thats exactly, how I work too. I don't feel like eating pasta, cakes on dumplings. Instead, I eat zoodles, raw/paleo cakes and fruit. Many of you keep asking me how is it - after more then year and a half of Paleo youll find more delightful meals than those ones.

Well haha I didn't want to write this in this post, but what I wanted to ask you to help me.. :D I'm going to a hairdresser and I want to make something different with my hair (No, I didnt break up with my boyfriend and nothing much changes in my life, I just want it now). I was wondering about making it shorter (to cut about 5-10cm) and to dye it with this golden-honey-brown-ginger-blond color :D 

What do you think? Thank you for all of your comments,
Kisses,
D.










Triko / Top - Primark
Svetr / Sweater - Hollister
Kraťasy / Shorts - Zara
Boty / Shoes - Adidas
Brýle / Sunnies - Mango
Hodinky / Watch - Daniel Wellington
Psaníčko / Clutch - Mohito
Rtěnka / Lipstick - M.A.C - Kinky

23 komentářů :

  1. Mikado 😍 mam ho taky a délka je naprosto dokonalá, jak pro rovné délky, tak i natočení 👏😍👍

    OdpovědětVymazat
  2. Musím souhlasit, když člověk něco chce, začne hned! Fotky super jako vždy, chci tvoje nohy:( Ty vlasy máš takhle nádherný, ale proč nezkusit třeba mikádo:)?

    OdpovědětVymazat
  3. S "pondělním začátkem" naprosto souhlasím!!! :) jinak určitě běž do mikáda a barvu máš super, ale s tím promelírování to bude top :))

    OdpovědětVymazat
  4. Pozri, vlasy vždy rástli a aj rásť budú, takže vôbec nič nestratíš. ;) Určite by som do toho šla ale asi by som skúsila trochu dlhšie mikádo, také aké mala Ashley Benson alebo Lucy Hale. :)

    http://sweetlifewithlussi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu mít takový dotaz? Kouřila jsi někdy vlastně nebo ne? :)
    Jinak se cvičením a jídlem to máme stejně, je to prostě o tom, že to jsem já a to, co mě baví. Pár lidí kolem si pořád myslí, že je to jen póza/dieta, ale on je to fakt takový "lifestyle" :D Před pár lety jsem byla rosolovitá 14, ale ze dne na den se to zlomilo a ano, taky mám díky tomu lepší náladu (i v pondělí) :D
    Vlasy? Měla jsem husté vlny do půlky zad, pletly se mi při cvičení a to mě přesvědčilo k mikádu (co bych pro to cvičení neobětovala?) - jsem za něj nejvíc happy :D Když ti vydrží Ten tvůj úsměv, jakože ano, tak ti bude slušet všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene nekouřila :) Ale zbytek mé rodiny jo, jsem jediná, co se takhle drží :D Přítel taky nekouří, takže to máme super.

      Hlavně s tim nepřestvej, v budoucnu se ti to vrátí :)

      Jinak já nejvíc chtěla mikádo, ale to nemuzu do fitka, takze to je velkej křížek, uplne te chapu :D

      Vymazat
  6. Já jsem rozhodně pro sun kissed hair :) bude ti to slušet, a to ani nemluvím o tom mikádu pod ramena, bude to pecka. Sestrenka si to ted taky tak nechávala zkrátit a uplne ji to rozzářilo :) a navíc, jsou to vlasy a kdyz je strihnes, tak dorostou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám mikádo pod ramena a klidně si to s tebou vyměním, protože mi už nechtěj vlasy vůbec dorůst :D Taky docela přemýšlím nad změnou barvy (na světle popelavou), ale bojim bojim :D :/

    OdpovědětVymazat
  9. haha, chtěla jsem se zeptat, jestli ses náhodou nerozešla s přítele, když chceš změnit účes :)

    já hlasuji pro mikádo. máš super husté vlasy, takže to bude vypadat fajn :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mikádo by ti slušelo a určitě medové vlasy!:)

    sweetcitruslemonade.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Páni,bílá ti ohromně sluší,obzvlášť na tobě vynikne jak jsi opálená :D !
    Být tebou bych si vlasy nechala zkrátit jen trochu,máš je nádherný :) !

    OdpovědětVymazat
  12. Vlasy máš nádherný, ale na druhou stranu, proč to nezkusit? Vlasy přeci za nákou dobu dorostou :) Minulý týden jsem šla taky do mikáda a nemůžu si ho vynachválit, dlouhý vlasy už mi vůbec nechybí ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Urcite ty vlasy zkrat! At to das na cvico do culiku, ale zkraceni muzu maximalne doporucit! :D koneckoncu yolo (😂😂), doroste to vzdycky :) krasny fotkyy

    OdpovědětVymazat
  14. tohle řiká pořád moje máma o víkendu - od pondělí nejim :D klasika

    OdpovědětVymazat
  15. Mikado som skúsila veľa krát a vždy som to olutovala :) Je to fajn zmena ale pre mňa len na pár dní,dokým mi nezačali chýbat dlhšie vlasy :) tvoje vlasy sú veľmi pekné,radšej by som zvolila zmenu vo farbe :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mikado som skúsila veľa krát a vždy som to olutovala :) Je to fajn zmena ale pre mňa len na pár dní,dokým mi nezačali chýbat dlhšie vlasy :) tvoje vlasy sú veľmi pekné,radšej by som zvolila zmenu vo farbe :)

    OdpovědětVymazat
  17. Boziiii fotky!!! A mikado nee Domi, mne se libis v tech svych dlouhych:*

    OdpovědětVymazat
  18. S tím pondělím je to výstižné :) Já to posunul už na jiný level..
    Kdy začít cvičit? první den v měsíci....

    Lukáš
    blog AJ LAF FEŠN

    OdpovědětVymazat
  19. Tvoje dlouhý vlasy jsou, Domčo, uplně nádherný! Být Tebou bych si je nechala. A ombréčkooo!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj :) Jaký máš prosím snapchat?

    OdpovědětVymazat