DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 27. srpna 2015

EVERY DAY IS A GOOD DAY


Abych navázala na to, co jsem začala dneska na instagramu.. Neustále od vás dostávám komentáře, že jsem furt usměvavá, září ze mě dobrá nálada a že jen zářím. Hned vám řeknu proč.. Před více jak půl rokem jsem pochopila, jak moc důležíté je to, jakými lidmi se obklopujete. Nikdy jsem tomu asi nedávala tolik, jako právě v poslední době

BOD 1. 
Zamyslete se, určitě to znáte. Jsou lidi, od kterých jezdíte úplně vyčerpaní a ani vlastně nevíte proč. Jste naštvaní, unavení a když přijdete domů, máte chuť jen křičet a jste bezdůvodně naštvaní na své okolí. Já vám řeknu proč. Ten člověk z vás vysává energii. A ikdyž to někdy bude těžké, zbavte se jich. Ono než si to ale uvědomíte, tak to bude chvilku trvat.. Mně to trvalo dost dlouho, ale teď to stojí za to :))

Navíc - proč se denně vídat s někým, kdo vás nepodporuje v tom, co milujete dělat? Mně například bylo vytýkáno, že chodím cvičit. Slýchávat, že vše děláte špatně? Chtěla jsem trenérský kurz a dělat venkovní cvičení, prý to byl hodně špatný nápad (teď mě to úplně naplňuje). Přesně v takovém období jsem si to celé uvědomila, zbavila se této osoby a začala být konečně vážně šťastná. Splnila jsem si nějaké sny a rozhodně nepřestávám a daří se :).

BOD 2.
Proč ostatním přejete samé špatné věci? To, že je nemáte rádi neznamená, že jim budete přát, aby je přejelo auto. Takovými lidmi je nejlepší se nezabývat. Vystrčit je pryč ze svého života, neřešit je. Jsou to zbytečné nervy a vrásky. 

Znám lidi, co se mi smějou za to, co dělám, nemají mě rádi a pomlouvají mě. Když se vždy něco takového dovím, tak mě to nejdřív chvilku zamrzí, ale pak nad tím mávnu rukou a řeknu si, že mi za to ty lidi nestojí. Usměju se a funguji dál. Proč to řešit? Je to naprosto zbytečný a stejně tim nic nedocílíte. Navíc oni touží po tom, abyste jejich pomluvy řešili, bude je to těšit, uvidí, že jste z toho nešťastní. Takže jedna z mých rad - neřešte to. Opravdu vám za to nic nestojí.

BOD 3.
Ještě vám povím o jedné mé vlastnosti, za kterou se na jednu stranu nesnášim.. :D Ve všech lidech hledám to nejlepší. Špatné a zlé věci si sice uvědomim, ale i na tom nejhoršim člověku, co mě pomlouvá, kudy chodí, vidim něco dobrého. No :D Tak na tohle ještě žádnou radu nemám :D Zapracuju na tom :D!!

BOD 4.
Zbytečně nekritizujte a nepiště ošklivé komentáře. Jak by vám bylo, kdyby vám přišel fakt nechutný zlý komentář? Byli byste smutní. Tak to nedělejte a radši se držte :) Karma je svině.

BOD 5.
Více se smějte! Nic mě tolik neštve procházkou Prahou, než ty všechny zlý obličeje. Lidi se 24/7 mračí, jsou nepříjemní a pesimističtí. Stop. Usmějte se :)


Pardón za vyčerpávající a dlouhý článek, hodně nad tím poslední dobou přemýšlím :)

Takže mějte se rádi a obklopujte se těmi, co vás mají rádi a vytváří vám úsměv na tvář.









A k outfitu:
Košile - Calvin Klein
Kraťasy - Bershka
Boty - Adidas
Klobouk - Reserved
Kabelka - Kennel&Schmenger
Náramky - Livelokai, Paul Hewitt
Hodinky - Marc Jacobs via Klenoty Aurum

Tímto děkuji své rodině, přítelovi a kamarádkám za to, že je mám.
Děkuju, mám vás nejradši.
D.

21 komentářů :

  1. Presne tak!! Vždy treba ísť za svojimi snami, za tým čo nás robí šťastnými a reči neprajníkov si proste nepripúšťať. Lebo ak sa vzdáme svojho najväčieho sna len kôli nejakým závistlivým ľuďom, tak potom bude pre nás ťažšie niečo dosiahnuť, lebo sebadôvera bude na bode mrazu.
    A Domi kľudne píš častejšie takéto články, budeme len radi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek! :) Ještě bych potřebovala radu jak se těch žroutů energie zbavit...

    OdpovědětVymazat
  3. super článek! :) mám ráda stejně smýšlející lidi jako si ty :) pozitivní energie není nikdy dost a nejlepší je, když se o ní dělíš s ostatními lidmi!! :)))

    SWEET CHILLI

    OdpovědětVymazat
  4. Moc fajn článek a určitě s tebou souhlasím, jen si myslím, že to nejde vždy tak jednoduše. Když člověk na 100% chodí do práce, má spoustu povinností a starostí, tak ať se drží jakýkoliv bodů, tak si myslím, že to nejde úplně udržet :). Já se snažím být tako pořád veselá a pozitivní a někdy to prostě nejde, ale celou dobu sleduju tvé prázdniny a závidím, jak si na prno užíváš, protože ty všechny fotky z dovolené atd... no nádhera! Nejvíc podle mě záleží na lidech, které má člověk kolem sebe a když mi někdo škodí nebo ubližuje, tak je začít ignorovat a ono se mu to vrátí! Poslední dny na instagramu toho byly důkazem, měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úúúúplně s tebou souhlasim. Já taky mám pár špatných dnů, protože se tomu člověk nevyhne, ale je i důležitý to nedávat tolik najevo a nezatěžovat tím milion jiných lidí, určitě mají také své problémy a řekněme si to otevřeně - kdo rád řeší něčí problémy? Nikdo. Můžu o tomhle mluvit možná tak s maminkou, u které vim, že to se mnou myslí dobře a vim, že se přetvařovat nebude..

      No, všechno jde, když se chce :)))!

      Hodně štěstí u státnic!

      Vymazat
    2. 100% souhlas! Proto raději nepřispívám, když jsem doma vyřízená třeba nad učením, nemá to smysl. Ve středu druhá hotovo! Tak poslední v lednu! Dekuju!!! :*

      Vymazat
  5. Úžasný článek :) !
    Ve všem s tebou souhlasím ,když se dozvím že se někdo směje tomu co dělám a pomlouvá mě , zamrzí mě to, ale pak si řeknu že já bych se taky mohla smát tomu co dělá on,ale protože vím že je zbytečné trávit tím čas tak to neudělám a radši se tomu s opravdovými kamarády zasmějeme :D !
    A mimochodem vypadáš skvěle :D !

    OdpovědětVymazat
  6. Boží článek! Přečetla jsem ho jedním dechem asi za půl minuty :D mám to úplně stejně jako ty, hledám ve všech jenom to nejlepší a pak na to "dojíždím", musím na tom taky zapracovat :)) jinak tenhle tvůj outfit je zatím snad můj nejoblíbenější <3 jsi fakt neskutečná kráska, Domi!
    Měj se nejkrááásněji!!! xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Kájo! :),
      no přesně. K čemu mi to je? K ničemu, pak mě vždy jen mrzí, co se zas dovim... A pak stejně ty lidi ještě budu bránit :D

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju pozitivni lidi a ....miluju tvoje nohy!!:D kdy se ja k nim vycvicim fakt nevim:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, ty prosimtě mlč :D! Já zas chci tvoje břicho!

      Vymazat
  9. Článek naprosto povedený...souhlasím s každým bodem. Sama se poslední dobou snažím praktikovat podobný přístup, ale někdy to opravdu není kednoduché. Zvlášť s odstraněním těch "vysavačů emergie". S tím stále zápasím...zvlášť, když se takoví lidé objeví z řad rodiny ...

    Moc ti famdím, zůstaň pořád tak veselá a pozitivní ;-) Mimochodem, ten klobouk je top! 👍

    OdpovědětVymazat
  10. úžasný článok a krásny outfit ! :) vyzeráš nádherne ! :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Domi podobnýma bodíkama se řídím sama už nějakou dobu a musím říct, že to fakt funguje a člověk si ani neuvědomuje, jak moc je důležité se obklopovat pozitivně naladěnýma a všem přát jen to nejlepší. Hned je člověku líp! A fakt bych vraždila za tvoje nohy!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  12. To o čem píšeš jsem si přišla před třemi roky a je mi líto, že jsem na to nepřišla ještě dřív.

    OdpovědětVymazat
  13. amen.
    ne vážně! můžu se pod tento článek podepsat, hlavně pod bod č.1 alá lidi, kterým já říkám vysavače.

    http://lostincyprus.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. článek na zamyšlení a moc úspěšné rady! Si skvělá Domi! jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasný článek :) hlavně BOD 2 a BOD 3 se mi nejvíc líbí a uvažuju o tom, že si je vytisknu a pověsím na nástěnku, nebo dám na místo, na které budu moct pořád koukat. Já si tyhle body uvědomuju a vím, že jsou strašně důlěžitý... stačí jeden pohled na ně, když si připadáme, že všechno a všichni jsou proti nám a hned ty slova zvednou sebevědomí. BOD 3 - nejsi sama, já dělám přesně to samý. Vždycky vidim na všech jen to nejlepší, a říkám lidem co se mi na nich tak libí, co na nich miluju, ale ty špatný vlastnosti většinou objevím po delší době.
    Děkuju moc za krásný ( mě hodně motivující!)článek!
    Měj se zatím krásně, Domi, ať se ti jen daří! :)

    OdpovědětVymazat