DBLOG BY DOMINIKA

středa 26. srpna 2015

I-ALMOST-CRIED WORKOUT

Okay.. Tak dnešní trénink byl tak šílenej, že se vám s ním musím podělit ještě teďka ve fitku. Doopravdy sedím ve fitku u počítače a píši vám tento příspěvek :D. A musím se pochválit, jsem na sebe doopravdy pyšná, sám trenér mě vzal za příklad a přede všema řekl, že abyste dosáhli nějakých výsledků, musíte makat na maximum - jako já a skončit na konci každého tréninku úplně vydžuslá a zpocená. No.. když to řikal a ukazoval na mě, tak jsem nehybně ležela na podložce a utírala si čelo úplně propoceným ručníkem.


Trénink se skládal ze tří kol, které ale musíte jet vážně naplno!:

30x snatches (20kg osa)
40x předních dřepů (ta samá osa - 20kg)
50x kliků
60x sed leh

Což znamená ........... 90 snatches, 120 dřepů, 150 kliků a 180 sedů lehů. Co vám budu, na konci jsem vážně měla na krajíčku.

Ale co vám chci říct.. Byly tam slečny, které si naložily jenom 5kg (to je vážně na snatche a dřepy malinko). Já si je taky mohla naložit, ale nenaložila. A to z důvodu, protože takhle po tréninku na sebe můžu být pyšná. Stejně tak jako vy. U dalšího tréninku tedy přidejte. Přidejte si pár kilo, udělejte místo obvyklých 12ti opakování 15.. Hecněte se a uvidíte, že výsledky časem vidět budou.

Pokud se k takovému tréninku a výkonu nedokopete, tak se nestyďte a přijďte na jeden z mých venkovních tréninků (zde je odkaz na ten nejbližší). Už mimochodem sháním tělocvičnu, abychom se měli v zimě kam přesunout, budete chodit, že jo? :)) Ráda vás namotivuju, dokopu do toho a provedu.

Legíny - Victorias Secret
Tílko, tenisky - Adidas

///

I'm in my gym at the moment. Exhausted after the workout. It was that insane, that I just want to share it with you right now. Yes I'm really siting at the computer desk all sweaty and writting this. . :D Have to tell you how proud I am today.. At the end of the class, in front of everyone the treiner said, that you should end up after every workout like this (pointing on me while I was laying at the mattrace, covered up in sweat :D). Well - yes, I was lifting the same weight as the guys did. And it wasn't easy at all.

Todays session was "really simple", keep it on your maximum!!! and do 3 rounds, small breaks in between:

30 snatches (20kg)
40 front squats (20kg)
50 push ups
60 sit ups

That means = 90 snatches, 120 front squats, 150 push ups and 180 sit ups. I nearly cried. Seriously. 

But what I wanted to say.. There were girls, who lift 5 kilos. And for snatches and squats its nothing. Even for the begginers. I also could put on only 5kg, but I am a fighter and I want to see results. You won't see them if you dont challenge yourself a little bit. So next time add some extra weight, do 15 reps instead of 12 as you are used to. Repeat it and you'll see the results :)) trust me and do it :)!

Kiss,
D.

10 komentářů :

  1. Ty seš ďábel! 👍😊 až budu někdy (za sto let) v Praze, tak si s Tebou určitě přijdu zacvičit 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo přijd, vždy to bude vyvěšené na facebooku))

      Vymazat
  2. wau ! tak to si si dala riadne do tela ! Ja na konci každého tréningu bývam takisto mokrá ako myš :D
    MY BLOG : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jedině dobře! Aspon víš, žes to dělala dobře! :)

      Vymazat
  3. Ach jo, proč jsi začla dělat tréninky právě co jsem se přestěhovala do Anglie :( Ale teď přijedu na 3 týdny, tak snad se mi povede dorazit!

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Domco, urcite se rada zúčastním cvíča s tebou! :)) Ale v Praze budu nejspíš az od poloviny zari, tak doufam, ze na me jeste zbyde mistecko!
    Zatim se měj krasne, pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kapacita je neomezená, takže se nemáš čeho bát :D :) Těšim se!

      Vymazat
  5. Jsi skvela Domus!! Mas muj obdiv!:)

    OdpovědětVymazat