DBLOG BY DOMINIKA

pátek 4. září 2015

ALL BLACK AGAIN AND FALL PANDORA COLLECTION


Fuuííííí jsem se v poslední době dost rozoutfitovala a taky konečně začala pravidelnějc přispívat s mýma workoutama, které vás zajímali až až (když vás tak moc zajímaly, proč je u nich tak malá sledovanost?). Tak snad vyhovuje :) Nebo chcete nějaké změny ohledně příspěvků? Více beauty? Recepty (ten už tu dlouho nebyl co? - tak příští týden bude recept na zoodles s bolognese omáčkou, spoko?)?



No a co bych vám řekla k tomuto outfitu... KONEČNĚ SE VENKU UDĚLALO NORMÁLNĚ! Tohle je přesně moje počasí, dá se krásně vrstvit a člověk se nezpotí hned, co vyjde z baráku. Třikrát hurá!
No a k mým vlasům - jak jsem psala na fb a instagramu - vlasy nemám hotové, protože jsme se s kadeřníkem nějak nepochopili. Takže ano, vypadá to jak odrosty. V Pondělí k němu jdu znova - buď do toho ještě vložíme jeden-dva odstíny, aby to krásně přecházelo do ombre anebo dáme barvu, co mám v koncích i ke kořínkům? Poraďte mi v komentářích prosím :))

No a já akorát užívám svatbu, tak hezký pátek, 
Pa,
Domča

///

Hey hey hey :) So many outfit posts lately and I finally started to post more often my workouts, which you requested the most. (But - why they were so requested when you dont read them that much? D) Hope you are ok with these little changes... Or any ideas what to improve? More beauty posts? Recipes (well .. didnt have that one in a looong time - so zoodles with bolognese sauce next week?)?

The outfit - ITS FINALLY A GOOD WEATHER!! This is exactly what I like most, you dont get sweaty in the moment you step out of your house :D! Yaaaay.

My hair - as i mentioned on my facebook page and instagram, Ill visit the hairdresser again, because I dont like it this way. We didnt understand  each other. I wanted ombre and he did this.. And i dont want it like this. What should I do now? Add one or two color tones and mame a  ombre or to dye roots with the color of my ends? Leave your answear  in the comments. :)

By the way - Im on my way to a weding, have a wonderful friday,
Kiss,
D.





Nová podzimní kolekce Pandory :) Jak se vám přívěsky líbí?

New fall collection in Pandora - what do you think? :)


Bunda / Jacket - Vero Moda via Zoot.cz
Top - Zara
Kalhoty / Trousers - Only
Boty / Shoes - Adidas
Kabelka / Bag - Kennel&schmenger
Prsteny, náramek / Rings, bracelet - Pandora
Hodinky / Watch - Marc Jacobs
Brýle / Sunnies - Elle

16 komentářů :

  1. Domčo, nemůžu se na tebe vynadívat! Ty vlasy jsou přenádherný!! Klidně bych to i takhle nechala, ty "odrosty" to vůbec nekazí, krása <3 No a outfit je úplně top! :)) Taky miluju tohle počasí, dlouhý kalhoty a kožená bunda, to je přesně moje. Teď jsem dostala podobný stříbrný hodinky a chtěla jsem se zeptat, jestli je nosíš, i když máš na sobě zlatý doplňky? :)
    Děkuju moc!
    Měj se krásně :*
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuju šíleně moc :). Přece jenom ale jsem to chtěla dost jiný, takže uvidíme dnes, co se stane :D

      Nooo nemám ráda, když se kombinuje stříbro se zlatem. Takže záměrně to někombibuji, ale teď jsem na svaatbě měla zlaté doplnky a k tomu bundu se stříbrnými zipy a taky jsem to přežila :)))

      Vymazat
  2. mně osobně se moc líbí barva,co je u konečků!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodinky jsou dokonalý !
    Mě osobně se více líbí barva u kořínku ,takze bych dala tu :) !

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší!! Takové outfity mám nejraději, prostě klasika a vypadá to skvěle! Jinak pandora je žužo :-)
    K vlasům.. máš dokonalou barvu, ale myslím, že v kombinaci s vrchní by to vubec nevypadalo špatně, tak bych možná zkusila změnů a šla do trochu ombre :-)
    Jinak na fitness články se moc moc těším!! To je divné, že je mala sledovanost, protože jsou nejlepší :D Bylo by fajn víc toho jídla a třeba i o paleo, recepty a taak, idkyž už i tak dost pišeš :-) Každopádně beuty články by se taky hodily! Třeba nějaké recenze, přípravky, bez kterých nedáš ani ránu a podobně :-)

    http://my-innercare.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za rady a tipy:))

      Jinak já bych časem chtěla nahrávat své tréninky, abyste měli nějakou představu, jak to doopravdy má vypadat, ale jak řikám, zatím nemám vůbec na co točit... :((

      Vymazat
  5. Ta pandora je krásnáá :)) Máš vážně skvělou postavu, můžu se zeptat jestli počítáš kalorie?

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jó :D už ten komentář píšu po 3, díky mému pc :D (chjo :D )
    Mě by oslovil článek o tvém stravování, dnes jsem si koupila Jídlo na 1 místě a s maminkou do toho půjdeme.
    Jen by mě zajímaly nějaké tipy/ověřené recepty na nějakou fajn sváču/oběd do školy(Třeba), protože školní jídelně se vyhýbám :D a domů se dostávám dost pozdě. Ale pokud by to zajímalo jen mě, tak chápu, že nic nebude. #Barborka

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, mne se to libi i s temi odrosty! Hrozne ti to sekne :). A jsem rada za outfity, mas je super :).

    Tesim se na dalsi ❤.

    OdpovědětVymazat
  8. Normálně moc nekomentuji, ale tentokrát musím :) Šla jsem kolem tebe do práce zrovna, když si fotila tento outfit. A musím říct, že "naživo" jsi stejně úžasná jako na fotkách :)) Opravdu ti to moc slušelo a ty tvoje zuby svítily snad až k metru na Anděl :D

    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Kristy :)))) Děkuju moc, to mě tak těš´, klidněs mohla pozdravit :)))

      Vymazat