DBLOG BY DOMINIKA

sobota 26. září 2015

HAPPY SOUL

Včera večer jsme s přítelem oběhli dvě narozeninové oslavy. Chodili jsme společně do školy a zrovna se to sešlo, že obě narozeninové oslavy byly našich spolužáků - z mého i jeho ročníku. Proč vám to ale píši... Bavila jsme se s oslavencem o tom, co oba teď děláme.. On tak nějak začal, že všechno super a pak začlo téma blog&já.

Z 99% blog vůbec nevytahuji k tématu s lidmi, se kterými se vidim čas od času. Jsou lidi, co to vůbec nechápou a odsuzujou celý tento social life. Pak vy, kdo mě čtete (a snad vás bavím).  Pak jsem tu já. A nechci působit jako nějaká pipina hloupá, co se zajímá jen o módu, beauty a focení. Tak to totiž není. Ani si nedokážete představit, kolik práce za tím je. Vážně. Taky nechci, aby to před ostatními působilo jako vytahovaní. Beru vše ohledně blogu jako takový malý zázrak a sen, který si žiji.

Hned vám povím proč. Když jsem si v zimě 2010 zakládala instagram, NIKDY by mě napadlo, že budu mít (už skoro) 31k sledujících. Že za devět měsíců blogování pokořím takový ''malý''  milník v počtu shlédnutí.. A vůbec (po tom všem, co jsem si ve školách prožila), že mě bude někdo číst, budu někomu motivací, budu v Cosmopolitanu ve svém navrženém triku ve spolupráci s největším českým online obchodem . Že budu (ještě s holkama) fotit katalog pro nejznámější norskou sportovní značku....  a že něco, čemu se lidé smějou a neberou to vážně, mě bude takhle naplňovat&bavit a časem i živit.

No ale zpátky.. Tak mi právě ten spolužák řekl, sám od sebe, že jsem jak sluníčko. Že vypadám šťastně a že je vidět, že mě to baví. Narozdíl od střední, kde jsem byla utrápený kačátko (to neřekl on, ale já teď vám :D). Jak je neskutečné, že jsem se v tom našla a že to je dream job. Dělat v životě to, co nás baví. A vážně to tak je. Nikdy jsem nebyla tak šťastná jako právě teď. Tímto děkuji kamarádkám, přítelovi a rodině za obrovskou podporu (a nervy při focení :D!).

A hlavně moc děkuji vám všem. Protože bez vás bych nebyla tam, kde jsem. DĚKUJU

(A protože mi na vás tolik záleží, chystám pro vás velkou podzimní soutěž. :))! )

Takže se vykašlete na to, co si myslí ostatní a dělejte to, co vás baví. Ve finále totiž uvidíte, že váš život bude hned lepší.

Mějte se přenádherně,
Vaše Domi

PS: Ukápla mi při psaní slza.






Vest - Zara
Top - Gap
Leggings - Hollister
Clutch - Mohito
Shoes - Nike

18 komentářů :

  1. Jsi absolutně skvělá! 😍☺

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsaný :) Beru tě jako svou inspiraci, já jsem bohužel teďka právě v tom stádiu utrápenýho kačátka a ne se z toho pořád dostat ..

    OdpovědětVymazat
  3. Domi, jsi opravdu úžasná! :) Moc ti držím palce, určitě s blogováním nepřestávej a nenech se odradit od hloupých lidí. Stačí se vždy podívat, co už jsi dokázala a uvidíš, že to stojí za to. :) A ano, jsi opravdu jako sluníčko!
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi opravdu úžasná :) !
    A na druhé fotce jsi hrozně podobná mamce :D !

    OdpovědětVymazat
  5. Prahem ti aby si bola stale taka stastna krasna sikovna talentovana ako v tomto obdobi a uz nikdy ako to utrapene kacatko :) tvoje fotky kde maa usmev od ucha k uchu a si rozziarena mi vzdy vedia vycarovat lepsiu naladu a motivovat **

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduju tě od tvého prvního článku a Domi jsi fakt nejnejnejlepší.💕Na každý tvůj článek se těším a s neuvěřitelnou radosti si přečtu vše co napíšeš,baví me tvůj instagram,tvoje videa na snapchatu a kezbych dovedla svuj blok k takove dokonalosti,takový jaky je ten tvůj.Mam tě rada jako osobu a i když te vůbec neznám,tak jsi mi 'blízka' a vždycky si říkam:,,Co by na to řekla Domča?",, Koupila by si to Domča?" ,,Domča by se nevzdala!" ,,Domča by si z toho nic neudělala to a byla by šťastná." Jak pises,jsi inspirací a pro me teda obrovskou. Jsi boží a vždycky ti to všude sluší,1komentář za takovou dobu,ano,ale vždycky jsem se bála nebo asi styděla za to co si o tobě myslim. Někomu to muže přijít smesne,ze my prirostla k srdicku osoba,kterou ani neznám,ale vazne je to tak.💛 Snad tě tenhle komentář aspoň trošku potěší a užíj si zbytek dne💕

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná slova, přesně taková jsem potřebovala teď slyšet.Být takoví, jací jsme a dělat to, co nás naplňuje je mnohem důležitější než z toho mít strach kvůli názorům druhých :)
    www.healthmatters.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Na instagramu tě sleduju snad od úplného začátku a musím říct, že tě vážně obdivuju. Jen tak dál!
    Já jsem teď v tom období "utrápeného káčátka" a musím říct, že jsi pro mě opravdu inspirací a motivací. :)

    OdpovědětVymazat
  9. A ja ti tak moc fandim uplne ve vsem!!!:* Jsi fakt skvela, Domi!

    OdpovědětVymazat
  10. Uplně nejkrásnější! Vůbec si tě nedokážu představit jako utrápené káčátko, protože to prostě k tobě nejde!

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne napísané! Ja mám v pár spolužiakov a kamarátov ktorý chápu blogy aj to že to píšem a baví ma to a tiež ma v tom aj niekedy podporia alebo sa na to spýtajú, ale ako aj ty nikdy predtým a ani teraz nevyťahujem k reči blog a hlavne ten môj s nejakými "kamarátmi" ktorý sú len moji spolužiaci a nemáme toho až tak k reči. Niekedy mi to príde tak blbé o tom rozprávať s niekým alebo možno sa aj trápne v tedy cítim. No týmto článkom si tak uvedomujem že hej je to to čo ma baví a veľa ľudí to tiež chápe ako ja (okrem čitateľov a samotných blogerov) :)
    A prajem ti teda ešte veľa veľa úspechov a ešte veľa spoluprác ktoré ťa budú baviť a pravdaže veľa blogovania :)

    OdpovědětVymazat
  12. To psaníčko je super! Mco ti to sluší :) máš hrozně krásný oči!

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi uplně úžasná!! <3 a fandím ti, abys to s blogováním dotáhla co možná nejdál :))

    OdpovědětVymazat
  14. Vážně vážně úžasná! Na Tvé fotky a později blog jsem přišla zcela "náhodou" na instagramu. Nyní mám již pár Tvých článků přečtených a s radostí a takovým tím hřejivým pocitem u srdce můžu říct, že jsi se během krátkého času stala mou inspirací z Česka. Žiji teď v New Yorku, ale denně se těším na všechny novinky, myšlenky a "obrazy", co se svými čtenáři sdílíš z krásné Prahy. Úžasná práce! A souhlasím, vyzařuje z Tebe štěstí :) Užívej krás života a hodně štěstí a radosti! Třeba se naše cesty jednou setkají!

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem sice jen na základní škole, ale trable mě taky bohužel neminou..ale začala jsem si těch pár divných lidí nevšímat, zůstali se mnou jen ty pravé kamarádky, ostatní mě opustili....tím víc si vážím těch 3 co mám a můžu za nimi přijít kdykoliv a oni jsou tu pro mne ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem sice jen na základní škole, ale trable mě taky bohužel neminou..ale začala jsem si těch pár divných lidí nevšímat, zůstali se mnou jen ty pravé kamarádky, ostatní mě opustili....tím víc si vážím těch 3 co mám a můžu za nimi přijít kdykoliv a oni jsou tu pro mne ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Presne si to vystihla! Aj ja si chcem žiť svoj sen a je veľmi podobný tomu tvojmu, tak snáď sa mi to raz tiež podarí 😊

    OdpovědětVymazat