DBLOG BY DOMINIKA

středa 2. září 2015

LONG TIME NO WEEK IN PICTURE


Ahoj :),  
v posledních dvou týdnech jste si mohli všimnout, že jsem se krom víkendů snažila postovat každý den. No teď toho bylo tolik, že nejenže nemám ani tak zajímavý fotky do week in pictures, ale nestíhala jsem a volný čas radši trávila s přítelem, málo jsme se v posledních dnech viděli.


Ale článek je tu! A co jsem teda za ty (asi) dva (nebo tři? :D) týdny dělala?

Rozběhala jsem AdidasBloggersChallenge, která se částečně završila ve čtvrtek VIP během s vámi čtenářkami (ještě jednou moooooc děkuju, že jste přišly!!). Uplný konec bude teď v sobotu, kdy mé výherkyně a mě čeká 5km Adidas beh pro ženy. Dneska si jedu (nejspíš) pro startovní set, tak huráááá! Bohužel ale mám problém s kolenní chrupavkou (už je to potvrzené i doktorem), tak uvidíme. Teď se na to vůbec necítím, protože to stále nepřestalo ze čtvrtečního běhu bolet. A to jsem to přes týden šetřila! Eliška to chce uběhnout za 20 minut, což je pro mě dost nereálný, ale aspoň mě to koleno nebude bolet dlouho, jenom 20 minut (místo mých plánovaných 40 :D), docela challenge :D!

Uskutečnil se Bloges Beach Market, který byl úúúúplně mega super a děkuji vám všem, co jste dorazili a užili si s námi den na pláži a něco pokoupili. Dííííííksssss))).

Další věc, která mě maximálně nabila, byla asi dvou a půl hodiny dlouhá kosmetika od Institutu Esthederm. Pani Jindřiška byla skvělá, mile se s ní povídalo a vážně se o mě neskutečně postarala, vše mi vysvětlila, udělala mi i masáž zad a moje pleť vypadala jak dětská prdelka. Takže vřele doporučuji! Má ode mě 20 hvězdiček z deseti :D! A najdete jí v hotelu Don Jovani na Želivském.

Pandora přišla s novou podzimní kolekcí, do které se určitě zamilujete i vy! Nejvíce se mi líbí prstýnky (viz fotka) a hlavně přívěsek narozeninového přání. Jak kdyby Pandora tušila, že mám v říjnu narozky:)) Myslela jsem si, že mají přívěsek se vším. Zklamali, činku totiž nemají :(.

No a zakončím to tím nejlepším - včera proběhlo focení pro říjnový díl Cosmopolitanu. Navrhla jsem si své triko (ten nápad byl tak dokonalej, že mi ho neměnili :D), které se bude prodávat na Zoot.cz (nevím kdy) a výtěžek z toho půjde na charitu.

Kdo si ho teda koupí? :)))

Tak toť vše k tomu, jak se teďka mám a co dělám a jaké jsou u mě novinky :). Jak se máte vy a jaké články byste si přáli?

Mějte se krásně,
Domča

///


Hey everyone, in the last few weeks you could have notices, that i was trying to write a blog post every day. I had so much things going on right now, that I just can’t make it. I dont even have enough good pictures to my week in pictures post. And my free time was spent in the company of my love, cause we both had a lot of things to do.


But the post is here, so let's see what I've been doing in the past two-three weeks. :)

Fist - I started running the AdidasBloggersChallenge, which was partly ended the last thurday with the VIP bloggers run and will end this saturday with the Adidas 5km run for women. Unfortunately I don't feel like running it, cause my knee REALLY hurts (I visited a doctor, so finally I know, whats wrong). Yeah but Eliska sais, that she wants to run in 20 minutes and thats impossible for me (and my knee). But also a little bit challenging. On the other hand of it is, that my knee won't hurt that long if Ill run with her :D

I attended Blogges Beach Market, which was amazing. I want to thank all of you who came (and bought something). Thank you so so much!

Another thing, that was simply amazing was a cosmetics treatment by Institut Esthederm. It took about more than two hours and I seriously enjoyed it. My skin was nice and smooth. Like babies have. :D

Pandora introduced new fall collection. I mostly like the rings and the birthday card charm. Pandora knew I have birthday in october? :)))))) I though Pandora have charms for everything. Well it doesn't. They don't have one with a barbell :((( :D!.

AAANNNDDD Let's finish it with the best thing. Which is .... I'll be in the octobers Cosmopolitan magazine!!! Yep, I can't believe it either. The thing with it is, that I had to design my own t-shirt with the theme ''I love fashion'' (it was super easy for me :D!) which later will be for a buy on Zoot.cz.

Who will buy it?

Thats it. So thank you so much for all your comments,
have a wonderful time.
Kiss,
D.



Zara










Nový svetr z Lindexu :)). New sweater from Lindex :))

Mám nové "flitrované" legíny na cvičení. Jsou z glamsy.eu a kdybyste chtěli poštovné zdarma, stačí zadat "DBLOG1".

Got new confetti leggings from glamsy.eu . If you want to get free shipping, just type in the code "DBLOG1".




Malý organic nákup na ladyworld.cz. 5% sleva pod kódem "dominikapo". Plánuji "new in" článek, tak se nějak rozepíši.

My little organic purchase from ladyworld.cz. 5% off with the code "dominikapo".


Ptáte se mě, jaký jsou ultraboosty.. Tak malá recenze - kdybych si měla vybrat podle designu mezi nike a jimi, tak zvolím Nike. Kdyby to bylo podle pohodlnosti a jak se mi v nich cvičí, tak jednoznačně!!! ultraboosty!

All of you had been asking me, how the ultra boost shoes feel. Well If I had to choose (by the design) between them and nikes, I would definetely go for nikes. But when you feel them on your feet .... I can't describe, how great they are for walking&working out.
Paul Hewitt bracelet / náramek







Takhle nějak probíhá každé focení šíleně důležité fotky na blog/instagram. :D Yep, thats how we shoot serious pictures for instagram and blog. :D


Samoopalovák, co nedělá fleky! Selftanning cream, which doesnt do any stains. Ladyworld.cz









Yam Yam


Chop'd your life.

Lahev/botle - labeloo.cz, EOS - ladyworld.cz



Marthys Kitchen

@instantnikluci














Zara



Marthys Kitchen vol.2
Lahev - labeloo.cz





ALDO

My own design. Will be in stock soon.



Make up a vlasy na Cosmo focení. Make up and hair for the Cosmo shoot.



Mějte se nádherně a děkuji předem za vaše komentáře,
Domča

Have a wonderful time and thank you for all your comments,
D.

3 komentáře :

  1. Uz uz jsem se chystala jit spat, ale pak jsem si vzpomnela, ze Domus vlastne psala week in pictures! A po shlednuti tohodle clanku se mi bude usinat krasne:)) ty Domi nabijis tema fotkama takovou dobrou energii!!! Nevim, jak to delas, ale diky!!:*

    OdpovědětVymazat
  2. Ahaa, veledulezita Lexa s rukama v bok na fotce z BBM:D jinak fotky /a ty/ krasny jako vzdy)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle články jsou opravdu skvělý :D !
    Labelo láhev mě hodně láká a líbí se mi,částečně taky proto že jsem ztratila svojí filtrační láhev ,ups :D,jsi s ní spokojená :) ?

    OdpovědětVymazat