DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 8. října 2015

HAPPIEST 22

Chtěla jsem pro vás mít week in pictures, ale tohle je tak trochu ''aktuálnější'' téma. Moc dobře víte, že jsem slavila narozky. Měla jsem je v pondělí, ale kvůli času&škole jsme to slavili už v neděli. 

S čím já jsem v neděli počítala, bylo cvičení, pak oběd doma s rodinou, popřání, dort a že večer bude program s přítelem. S Didi jsem byla domluvena na úterní snídani. Nic jsem nečekala, přítel byl jen až moc přítulnej a choval se tak nějak ... podezřele :D Možná jsem i něco čekala, ale rozhodně né to, co přišlo.

Jela jsem přes poledne cvičit s mým trenérem @60_dni_do_cajku na venkovní hřiště, kam jsme teď chodili furt, bylo krásně, nebudeme přeci zavření ve fitku :). No a na takové té ''ručkovací'' hrazdě (tři metry vysoké) jsem měla z obou rukou ''přeskočit'' na další tyčku, no a uklouzlo mi to (díky nedostatku síly - ehm - mám na čem makat!!) a dost špatně jsem spadla. No v ten moment jsem se bolestí rozbrečela a rozvalila na zem. Nějak jsem to rozchodila a cvičili jsme dál.

Přes cestu domů se mi to rozleželo a když jsem vycházela schody do bytu, tak to nešlo. Prostě ne a ne. Navíc jediný, co jsem si přála byl oběd, sprcha, make up a ledovat koleno. (poznámka - měla jsem asi týden nemytý vlasy a vypadala jsem uplně katastrofálně!!! :D) Přišla jsem domů, se všema se pozdravila a letěla do sprchy. Nejdříve jsem otevřela dvěře do pokojíčku, abych se svlíkla - a tam Ditta s Danem, balónky lítaly úplně všude a se slovy ''PŘEKVAPENÍ'' vystřelili konfety (!!!!!! to jsem si vždycky přála!!!!!) Moje první reakce byla ''jéééééé já jsem se na vás chtěla namalovat'' :D:D:D:D:D:D:D:D - klasik.

Po celkové euforii, kdy jsem si rozbalila (ty nejlepší) dárky, jsem se šla umýt ( konečně!). A když jsem se začala malovat - vlítli rodiče, ségra, její přítel, Ditta a Dan ke mně do pokojíčku se svíčkou v dortu a další várkou kytek. Moje reakce tentokrát:  ''to vážně na ani jedný narozeninový fotce nebudu namalovaná?!'' :D:D:D.

Po dortu jsme se vydali na véču do Wine Foodu a následně s přítelem, už bez Didi, vyměnit jeden dárek. V obchodě se mi podlomilo, ono mé bolavé (v tu chvíli hodně bolavé), koleno. V ten moment jsem se opět rozbrečela a tím se mi zkazila ta skvělá nálada, kterou jsem z celého dne měla.. Ach jo. :( Promiň lásko.

No co, se prostě někdy něco stane... Tímto bych ale moc chtěla poděkovat rodině, Didi a přítelovi za nejnejnejnejkrásnější narozeniny, které jsem kdy měla. Jste nejlepší a já jsem za vás všechny moc vděčná. Děkuju! <3 

A mamince za nejlepší dort! Recept najdete zde.
























14 komentářů :

  1. Domi, to je tak nadherny post!!! Jste tam vsichni takovy slunicka!!! Je hezky, ze mas kolem sebe takove lidi!!! Moc ti to preju:* a uvidime nekdy, co jsi dostala za darecky viiiiiid? :D 0:)

    OdpovědětVymazat
  2. Téééda, muselo to být super! Jedna fotka je úžasnější a nabitá dobrou náladou víc, než druhá, jsem nadšená za tebe! :D ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ty poslední 3 fotky jsou krásné!<3 je vidět že jsi na nich opravdu šťastná:) jinak článek je super Domi:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeee :) Moc hezký příspěvek, čiší z něj upřímná radost. A ten dort je překrásný! :) Určitě byl vynikající! A tobě to ohromně sluší!! :) Dodatečně přeji krásných 22! :)

    OdpovědětVymazat
  5. nadherny fotky a takovou oslavu ti zavidim :) vzdycky jsem si prala, aby me nekdo takhle prekvapil, ale u nas je to spis tak, ze si musim rict, co bych rada za darek, pripomenout prani i kytku a dort, jinak bych se toho asi nedockala :/

    chtela jsem se zeptat, nevis, proc mi nejde dat tvuj blog do sledovanych pres google? mam tak vsechny blogy, a tak nejlip vim,kdy nekdo napise tvuj clanek ale tvuj mi porad hlasi chybnou url :/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. Domčo, super! ♥ jeden z nejhezčí článků, z kterýho čiší totální upřímnous a láska! :))))))

    OdpovědětVymazat
  7. Takové překvapeni by mě úplně rozbrecelo :D Nadherne!! Ale neukazala jsi, co jsi vlastně dostala :P všichni jsme zvědaví!! :D Je na tobě vidět, jak jsi šťastná! Moc ti to přeji! :) A nadherne fotky s pritelém :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Kouzelný narozeniny :)))) Fotky jsou nádherný a ať tě to koleno nezlobí:)

    sweetcitruslemonade.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé! Skvělý článek Domi :) Ze všech fotek vyzařuje energie a plno radosti :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky, muselo to být parádní den!!
    Přeji dodatečně Všechno nejlepší!!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to muselo být dokonalý!! Sice člověk to vůbec nečeká a vypadá hrozně, ale takové momenty jsou k nezaplacení! :D Opravdu nádherný fotky a ty balonky! No dostává mě to :-)

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat