DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 5. října 2015

MY SKIN ROUTINE


Ahoj :)! Dnes mám pro vás tip na mnou, poctivě ozkoušenou kosmetiku na obličej. Jedná se o produkty Institut Esthederm. Poprvé jste o něm ode mě mohli slyšet z opalovacího postu zde. S těmi opalováky se totiž opálí i ti, kteři se nikdy neopálí :D. Mimochodem - barva mi stále docela drží, neustále mi někdo říká, JAK STRAŠNĚ HEZKY JSEM OPÁLENÁ. :D!!


Jak jsem psala v opalovacím postu, Institut Esthederm se zabývá převýchovou pleti. K navrácení do stavu, pro jaký byla pokožka stvořena. K samoregulaci, samoochraně při opalování a aby se sama léčila. Jooooo byla jsem skeptická a vážně jsem tomu nevěřila. Řikala jsem si, jak to může funguvat, když jsou na světě v tomto jediní? Tohle by přece chtěl každý, proč na to nepřišli už dávno ? Pak jsem ale viděla maminku stejně staré slečny, která tyto produkty používá. Měla pleť jak dvanáctiletá holka a já na ní mohla oči nechat! Pak i pani Jindřiška, která mi od IE dělala kosmetiku.

Malá informace, na jaké bázi IE funguje - obsahuje buněčnou vodu, která je totožná s naší lidskou buněčnou vodou. Produkty tedy vytváří skvělé prostředí pro zdravou a krásně hydratovanou pleť. (Ehm - to zní logicky ne?)

Nebudu tu zdlouhavě popisovat, jak to celé funguje. Vás zajímá, jak mi tato kosmetika pomohla... Používala jsem tyto produkty poctivě dva měsíce, dvakrát denně - ráno a večer. . Nebyl den, kdy bych zapomněla. Byl to někdy vopruz, ale teď mi za to moje pleť děkuje. Před dvěma měsíci se mi dělaly různé ''krátery'' po obličeji. Nebylo jich moc. Vždy sem tam - jeden dva. Ale byly velké, šíleně bolely, když šly vymáčknout, vypadala jsem pak ještě hůř a když nešly, tak jsem si to tak akorát víc zviditelnila. Vualá unicorn s rohem na čele je tu.

To teď ale vůbec neznám. Pupínek se mi neudělal ani nepamatuju. Když už se mi udělá, tak ho najdu jen na zvětšovacím zrcátku, je miniaturní. Pleť nemám naplou, je krásně hydratovaná, hebká a můžu si troufnout říct, že i barevně sjednocená. Třikrát hurá!

Musíte ale vydržet. S touto značkou nemůžete čekat výsledky hned. Musíte počkat. Minimálně měsíc, nejlépe pak po vypotřebování balení.

Dvakrát denně jsem používala:

Hydratační čistící pleťové mléko - OSMOCLEAN (velikost ořechu jsem vmasírovala do pleti a mokrým teplým ručníkem setřela, i make up)
Tonikum - OSMOCLEAN
Sprej s buněčnou vodou - EAU CELLULAIRE
Sérum - CENTRÉ CELULLAIRE
Krém - EAU CELULLAIRE
Oční krém - HYDRA SYSTEM

Pak ze začátku, aby se pleť nastartovala a začala lépe fungovat, jsem používala čtyřikrát týdně masky (mezi hydratačním krémem a tonikem):

L'OSMOCLEAN - Gentle deep pore cleanser - maska/peeling bez peelingových kuliček. Věrte mi, nikdy jsem neměla hebčí pleť. Peelingy totiž až moc narušují fungovaní pleti.

OSMOCLEAN - Lightening buffing mask - nanesete ji a po chvilce jí "vygumujete" z pleti. :D!
Produkty koupíte ve vybraných lékárnách, z důvodu konzultace. Každá pleť je jiná, slečny vám rády poradí a dají vám kosmetiku na míru. :)

Doufám, že jsem poradila, mějte se krásně,
Já jdu slavit narozky,
Domča






8 komentářů :

  1. Krásny článok a tie posledné dve fotky sú úžasné ! :)

    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Domí, super článek. Velmi mě láká tuto značku taky vyzkoušet. Kolik si dala za tento balíček kosmetiky?

    OdpovědětVymazat
  3. Článek se mi moc líbí a musím říct že ty jsi kočka i bez make upu, moc ti to sluší :-)!

    OdpovědětVymazat
  4. Na těch fotkách vypadáš úplně jako moje nejlepší kamarádka :)),samozřejmě skvěle ! Má úplně stejně hodně pih :D

    OdpovědětVymazat
  5. ja uz jsem co se tyce pleti uplne zoufala :( pres leto se mi diky slunicku a mori zlepsila, ale ted uz skoro mesic vypadam jako trinactka, vazne se stydim vyjit i s kosem bez makeupu a korektoru .. pritom mam pristup k lepsim a drazsim produktum, diky tomu ze rodice jsou doktori ..pouzivam la roche posay, biodermu, konopnou mast, sudocream a nic. vyradila jsem mliko, jogurty a vetsinu syru, omezila jsem sladky, nejim nezdravy fast foody, nepiju limonady ale jen cistou vodu .. asi to ted bude i stresem, protoze sem ve tretaku na VS, ale stejne.. pripadam si jako pubertacka a je to jedna z hlavnich veci, co mi na zevnejsku vadi - protoze vlasy si muzu vyzehlit a pripadny nedostatky na postave zlepsit taky., tohle je ale beh uz po asi 8 let a nema konce ://

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky holky. Píšu také blog, a byla bych ráda, kdyby jste se staly pravidelnými čtenářkami i na mém blogu :) http://denniesk.blogspot.cz/ DĚKUJI

    OdpovědětVymazat
  7. Ty pihy jsou dokonalé :). Dala bych za ně všechno!! :D
    NLlifestyle

    OdpovědětVymazat