DBLOG BY DOMINIKA

neděle 11. října 2015

ROME/BIRTHDAY HAUL

V Římě bylo blaze. A hlavně díky nákupům. Z této naší Italské kapitoly za to mohl v podstatě jen Brandy Melville, kam jsme zavítaly s Didi každý den našeho pobytu :D.

I když jsem tam cíleně nejela nakupovat, ale užívat si město (především jíst!!), tak s nadcházejícíma narozeninama jsem si řekla, že si udělám radost ve formě dárků ode mě pro mě! :D

Do tohoto článku jsem rovnou připojila dárky, co jsem dostala k narozkám, upozorňuji, že od jedné z babi jsem dárky ještě nedostala a od druhé jsem dostala peníze (stejně jako od rodičů - krom pár dárků). Což se mi hodí, protože za měsíc odlítáme s přítelem do Londýna, kde si plánuju opět nakoupit v Brandy a Victorias Secret. Juchů!
Zara

Brandy Melville

Brandy Melville

Brandy Melville

Brandy Melville
H&M svetr
Orsay Náhrdelník


Největší radost mám z této Oysho tašky do fitka. Takovou jsem totiž sháněla už půl roku :)) Díky Říme!


Oysho








Cloud Nine 

Brýle, klobouk, náramek, černá čelenka - Aldo, matný lak na nehty - Kiko 

O nákupech navíc dneska nepíši jen tak:
Mám pro vás soutěž o tyto vouchery do obchodů v Metropoli Zličín a zároveň i pozvánku na Glam Show:

1000Kč do Desigual
500Kč do Etam
Jeden balíček ''Hruška'' z Manufaktury v hodnotě 467Kč

Soutěžit budeme do 14. října 20:00. Vouchery si pak budete moci vyzvednout o víkendu 16.-18.10.2015. Navíc 17.11. vystoupí na akci Glam Show i Dara Rolins s Rytmusem. Program bude nabitý, můžete se těšit na video mapping, fashion show, night shopping nebo silent disco.

Stačí, když mi do komentářů napíšete, jaký nejbláznivější/nejoriginálnější dárek k narozeninám jste kdy dostali. Tři nejlepší pak vyhrají voucher, Nezapomeňte připojit i svůj mail, ať vím, kam pak napsat a voucher, který byste rádi vyhráli.

více info zde
Mějte se krásně, třeba se na akci potkáme :))) ,
Domča

20 komentářů :

  1. Můj nejbláznivější dárek byl k 20tým narozeninám.Šla jsem s rodiči na večeři a řekli mi, že pro mě mají jen takovou maličkost, že teď nemají moc peněz.Když jsem dárek začala rozbalovat, už jsem si všimla, že tam je krabička od Iphonu6 a když jsem ji otevřela, byl tam jen starý samsung a u toho vzkaz: " Nasrat, ty hajzle malej.Užij si ho, ať slouží.S láskou tvá sestra Veronika❤️" rodiče byli stejně překvapeni jako já.Moje sestra telefony vyměnila a ten správný jsem dostala až doma �� Tak to je moje bláznivá příhoda.Hezký zbytek dne Domčo.E-mail: anna.rajtmajerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vyhlídkový let letadlem:) to byl zážitek!

    Kateřina Mezuláníková

    OdpovědětVymazat
  3. Můj největší zážitek byl k 18. a ke 20. narozeninám, protože jsem dostala let helikoptérou, vyhlídkový let s přítelem a v neposlední řadě noc ve stanu v horách ve vysoké nadmořské výšce, kde jsme dostali jako welcome drink svařené víno, termosku s čajem s sebou do stanu a zdarma také hodinu v sauně. Byl to opravdový adrenalin ve všech směrech, jsem velký lenoch takže tohle byla pro mě velká výzva, nejraději bych byla doma v horké vaně:D ale tohle stálo opravdu za to ♥. Jsi skvělá blogerka:) Můj email je zu.ny@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Můj nejblaznivejsi narozeninový dárek jsem bezpochyby dostala k mým 25.narozeninam. Už delší dobu jsem mluvila o seskoku padákem ale nikdy jsem nenašla odvahu do toho jít. Přece jenom to je pro silné nátury a já jsem trošku srab. Ale ovšem co se nestalo. Jela jsem své narozky oslavit do Las Vegas s mým přítelem a kamarády ( v tu dobu jsem byla v USA jako aupair). No a ono mi zavázali oči s tím, že pro mě mají překvapení ale že to chvilku potrvá než se k němu dostaneme. V tu chvíli mi začalo šrotovat v hlavě co to jako muže byt. V jednu chvíli jsem dokonce myslela ze jedeme do kaple na rychlo svatbu (no to by byl taky pěkný dáreček haha).. Místo toho jsem vystoupili v nějaký pustině kde široko daleko nic nebylo. Vůbec mi nejak nedocházelo co to jako ma byt. No a když jsem se otočila tak na me čekalo opravdu VELKÉ překvapeni v podobě mini vrtulníku a padáku :)) v tu chvíli jsem myslela ze je asi zabiju :)) do teď nevim jestli jsem se klepala strachem nebo natěšeností... Každopádně to byl jeden z nejlepších zážitku v mém životě!!!!
    barupod@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě nejoriginálnějším dárkem, byl dárek ke 20. narozeninám. Mí rodiče zrovna nebyli doma, takže jsem byla celkem zklamaná, že oni si jednou na hory lyžovat, a já kvůli maturitě musím zůstat doma. O to víc to zamrzí, když právě slavíte takové kulatiny...
    Přišla jsem domů, s tím,že si lehnu a budu celý ten můj B-day ignorovat... Ale v pokoji mě čekala obrovská kytice se vzkazem "Všechno nejlepší k 20. narozeninám, miláčku.. Pyšný taťka a mamka " Jako správná cíťa jsem se rozbrečela a hned utíkala za dědečkem, díky kterému jsem vůbec kytici dostala. Později jsem zavolala rodičům a byla moc ráda, jak to skvěle naplánovali. Tenkrát jsem si hodně uvědomila, že i něco zlé může být k něčemu dobré a ty "nejmenší" maličkosti vás nejvíce můžou dostat do kolen a učarovat. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejkrásnější a nejdojemnější dárek jsem dostala ke svým 24. narozeninám od mé ségry a jejího přítele, v době, kdy žili na Novém Zélandu. Vytvořili mi krásné video: https://www.youtube.com/watch?v=ZSbtgLt8cCU , na kterém mi 24 lidí z celého světa přeje k mým narozeninám. Asi nemusím dodávat, jak jsem u toho řvala jak želva :D hlavně na konci, kdy jsem videla mou ségru :)
    hanakova.el@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Můj asi nejbláznivější dárek byl od přítele. Dostala jsem velikánskou krabici, ve které jsem si samozřejmě představovala úžasnou kabelku, kterou jsem nutně potřebovala :D ...při otevření krabice na mě ale vykoukl volant :D ano volant do auta se slovy to je pecka, že? kožený, tříramenný to se ti bude jezdit :D ...z dárku jsem samozřejmě měla velkou radost, ale očekávání bylo jiné :)))

    dedunka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jak tak čtu předchozí komentáře, nejoriginálnější dárky bývají většinou zážitky a nehmotné věci. Stejně tak tomu bylo i u mě, za nejoriginálněji strávené narozeniny považuji právě ty letošní, které jsem strávila v Africe v Zambii, kde jsem dobrovolničila ve škole pro zrakově postižené děti. V den mých narozenin, které jsem plánovala úplně ignorovat a nikomu jsem o nich neříkala, mě děti překvapily a připravily pro mě naprosto úžasný večer strávený společně u ohně, zpívaly pro mě jejich tradiční zambijské písně a společně jsme tancovali tradiční africké tance. To vše pod tím nejnádherněji hvězdami posetým nebem, které lze opravdu spatřit jen na místech mimo civilizaci, kde široko daleko není elektřina :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moje nejbláznivější dárky zaručeně dostávám od babičky. Mezi ty nejvíc TOP blázinec bych zařadila dárek k mým čtrnáctým narozeninám, kdy mi s velkou hrdostí předala sadu nožů se slovy: ,,to máš, až budeš mít jednou svoji domácnost". Nože stále čekají :D .
    Druhý nejbláznivější dárek jsem dostala od své sestry k osmnáctým narozeninám. Upekla mi dort ve tvaru kabelky, okolo byli z marcipánu vyrobené malé šmínky, zrcátko a nakonec, ten už marcipánový nebyl, doprostřed umístěný vibrátor. S velkým potleskem mi ho přinesla na narozeninovou oslavu s kamarády. Všichni si dort s obdivem prohlíželi až jeden z kámošů pronesl s naprosto kamennou tváří a vůbec ne ze srandy: ,,ty brďo, ty si dostala doutník, mužu ochutnat?" :D :D V tu chvíli jsme byli všichni mrtví :D .
    Email: Kac.ous@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Čím jsem starší, tím víc ocením zážitek nad hmotnou věcí, ale většinou si i zážitky kupuji sama. Skákala jsem ze 4000 m padákem, letěla vyhlídkovým letadlem,ale je to až k nevíře...nikdy jsem nebyla na úplně obyčejné dovolené, a protože jsem za loňský rok, měla jsem jede týden dovči, dostala jsem od mamky s babičkou dárek nejlepší - dovolenou v Egyptě, kterou si do posledního kousíčku užila s nejlepší kamarádkou...jídlo, animace, masáže, péče od místních (nejsme blondýnky :D )...nechtělo se mi domů ani trošku, pro mnohé obyčejná věc, pro mě něco speciálního. Všem holkám doporučuji, nechte chlapy doma a dejte holčičí odpočinek. Nezklame.
    mail: Latino_Corazon@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Domčo :) ,nebude to možná nejbláznivější nebo nejoriginálnější, ale pro mě to bylo to nejvíc co jsem kdy mohla dostat. Byl to dárek od přítele. Předal mi malou krabičku a tak jsem jí rozbalila a byl v ní menší gumový balónek, moc jsem nechápala, ale trochu jsem znervózněla, protože jsem si od malička vždycky přála pejska a tohle vypadalo jako hračka pro nějakého zvířecího mazlíčka. Přítel se na mě usmál a řekl, že to není celý dárek, že k tomu ještě něco je. To už mi bušilo srdce jak o závod. Na počítači mi ukázal fotku štěňátka se slovy, že se před pár týdny narodil a že bude můj a to už mi začaly téct slzy radostí. :) Splnil se mi sen.
    Email: M.hubackova@post.cz a vzhledem k tomu, že ráda nakupuji v Etamu, tak by mě potěšil nákup právě tam.Děkuji a měj se :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ježiš tu naked ti tak závidím :( :D taky ji nutně potřebuji :D
    Jinak nejbláznivější dárek, který jsem dostala byl od kamarádů k narozeninám. Asi se mě chtěli zbavit, tak mi koupili seskok z mostu. :D
    Ten most byl 62 metrů vysoký a musím uznat, že jsem se fakt bála a myslela jsem, že to nedám :D. Ale nemohla jsem je zklamat, tak jsem prostě skočila. No byl to hukot a zážitek na celý život. Vyset hlavou dolů jen za nohy.. no prostě nepopsatelný zážitek.
    Jinak muj email je: nikola.levova@centrum.cz a protože miluji manufakturu, tak by mě moc potěšil tento balíček :)
    Pokračuj s blogem, jsi skvělá :))) to samé maminka.. :)
    NLlifestyle

    OdpovědětVymazat
  13. Hezký večer,
    můj originální krásný dárek v podobě splněného snu připravili rodiče. Rozhodli jsme se s přítelem strávit pracovní rok na Novém Zélandu a pár dalších měsíců cestovat. Když jsem naše rozhodnutí oznámila doma, pozitivní odezva mě zrovna nečekala. Mamka brečela že mě na takovou dobu nikam nepustí, babička mě viděla umírat hladem, nebo rozprodávanou na orgány (btw: tohle Vás dost povzbudí a nakopne) :-))). Najednou mi připadalo, že nemám žádnou psychickou podporu a už vůbec ne finanční. Můj sen se pomalu vytrácel...

    Nicméně! V létě jsem slavila narozeniny a čekalo mě nádherné překvapení. Od rodiny jsem dostala letenku na Nový Zéland a hlavně neskutečnou psychickou podporu a pochopení.:-)
    Pro zážitky na celý život odlétám v lednu 2016 a chystám se také o tom psát blog. :-)
    Co z toho plyne? Ne jen to, že bych ráda vyhrála Disigual voucher abych ,,Nám" tam nedělala ostudu :-))) ale také..
    Musíme mít stále na mysli, že spoustu možností máme díky našim rodičům, bez kterých by většina z nás nebyla tam, kde je. :-) DÍKY!♥
    macurovabarbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nevím, zda je to úplně nejbláznivější dárek, rozhodně na něj ale nikdy nezapomenu.... Na konci července jsem se po 10 a půl měsících vrátila po studijním pobytu ze zahraničí a svůj návrat jsem oslavila i dodatečně s narozeninami. Rodiče se rozhodli, že mi nechají přestavit pokoj úplně podle mých přestav - plánování a vše probíhalo jen přes Skype, prostě šílenost :D No a když jsem přijela, vešla jsem domů a dveře od mého nového pokojíčku byly vylepeny obrovským papírem s barevným nápisem ,,Vítej doma´´ ♥ Proběhla jsem dovnitř tak, že jsem papír protrhla a najednou mi všechno došlo - jsem konečně doma, s rodiči a bráchou, mám snad ten nejkrásnější pokoj a jsem ta úplně nejšťastnější... ☺♥

    dutyofbeauty.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Abych řekla pravdu, tak já jsem nic šíleného nezažila. Raději dělám radost ostatním, asi nejpěknější překvapení jsem udělala mamce,když jsem ji na 49.narozeniny vzala na výlet do Krakowa, ubytovaly jsme se v centru, chodily na snídaně, obědy. A pak jsme si koupily stejné náramky. Tohle byl možná více dárek pro mě :)
    bara.opletalova at gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,

    nejlepší dárek jsem dostala od rodičů na své 20.narozeniny.
    Nejdřív musím zmínit, že jsem z Ruska a v ČR studuji vysokou, takže od 17 tu bydlím sama a domů se snažím jezdit alespoň jednou za půlrok.
    Jenže tento rok to moc nevycházelo, měla jsem šilené zkouškové (narozky mám v půlce zímního zk.období (ach jo... :-D ) a plus k tomu se blížil odjezd mé nejlepší kamarádky, nejblížšího člověla, co jsem tu měla. Zkrátka, na narozeniny jsem neměla vůbec náladu.
    Pár dní před narozeninámi mi ale volá mamínka a říka že zítra do Prahy letí její kolega a že mi s ním předá dárek. Tak jsem v určenou dobu přijela na letiště abych přivítala neznámeho pána... ale místo něj za bránou se objevili rodiče!!! Škoda, že mě v tento okamžik nikdo nenatočil, měla jsem nejbláznívejší výraz v obličeji, smích a slzy najednou) Byly to nejkrásnější narozeniny (zatím :) ). A co chci ještě říct - takové drobné ponaučení: Lidi, vážte si každé chvílky, co trávite se svou rodinou! Hodně bych dála za to, abych mohla vidět častěji tu svoji.

    P.S. děkuji Ti, Dominko, za tvůj blog!
    Začínala jsem číst hodně českých blogů, a to hlavně z toho důvodu, že se mi chtělo nějak stylisticky vylepšit svoji češtinu, no a s časem se zůstal jen dblog :) píšeš skvěle a jsi hrozně sympatická! :)

    Asya
    asya_lippa@mail.ru

    OdpovědětVymazat
  17. O ten nejlepší dárek pro mě, se postaral můj přítel. Máme vztah na dálku a strašně moc jsem si přála abych ho tu alespoň na narozeniny měla. Bohužel letenky se strašně zdražily a já se musela smířit s tím, že to hold nejde. Když ale přišel den mých narozenin, zaklepal mi na dveře od pokoje a skočil mi do postele. Byl to asi ten nejlepší pocit na světě <3 Ani mě žádné další dárky nezajímaly, jak štastná jsem z něho byla. A hlavně šokovaná, ani moji rodiče to nevěděli, takže prostě amazing suprise! Od té doby co jsem s ním, vážím si více momentů a zážitků než kdy dříve. :)

    terez,malikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. to už je asi pozdě, ale stejně chci se podělit s tym fakt nejlepším zažitkem, ktery jsem jenom měla v životě. takže byl to darek na 18 narozeniny od kamaradi a přitela. hned zítra, v 7 hodin vzbudili mi, zavřeli oči tkaninou, posadili v auto a někam vezli. vypadala jsem přišerně - byla jsem obleknuta v pyžamě, měla jsem hrozný nepořadek na hlavě a tak.. proto ale byla jsem trochu na ní naštvaná, ale zatím to všechno mi celkem vyplatilo. koneckonců, my jsme přijeli na mistné jezero, kde mi očekavalo na dece moje oblibené vino, ovoce, nejchutnější bonbonky a celá ta mistnost byla skvělé dekorovaná balonami, kytkami a hezkými pozdravami na listkach. ted´ můžete domyslit, jak štástnou bez sebe já byla. takže takový zažitky jen mně ujistili, že zaprve já mám prostě nejlepší lidí obklopujicí mně, a zadruhe jsem pochopila, že skutečné štěstí neznamená materialní hodnoty a drahý darky, hlavně - umit překvapit a dělat všechno z laskou!

    p.s. možna něco jsem nespravně napsala, protožě jsem cizinka, ale mám strašně rada tvůj blog, Domčo! jen tak dal!

    olesiaa3456@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat