DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 29. října 2015

YVES ROCHER HAUL

Po delší době '' Beauty new in'' článek. Plánovala jsem ho už na dávno, ale nějak nebyla chuť produkty nafotit a tak nějak to i sepsat. Ráno jsem se ale vzchopila a vše za světla ještě nafotila. Ehm - největším nepřítelem blogerek je zima. Jak z důvodu oblíkání, tak focení. Ráno se pozdě rozednívá a i tak je spíše šero a večer je moc brzo tma. Pfuuu.

Tak pojďme na to. Nejdříve tu mám novinky a i jiné, starší produkty od Yves Rocher:

1. Zpevňující sérum na vlasy, které krásně vyživí a posílí vlasy - za mě asi nejpříjemnější a nejvoňavější olejíček ze všech olejíčků, které jsem kdy na vlasy vyzkoušela. Především z důvodu, že vůbec nemastí vlasy. A je jedno, kolik si ho do vlasů dáte. Připomínám, že se dává jen do délek, né ke kořínkům!

2. Rozjasňující péče proti vráskám pro smíšenou pleť - nemám s ní osobní zkušenost, plánuju jí věnovat jako dárek pod stromeček. Ale co můžu říct je, že s prevencí tvorby vrásek by holky/ženy/dámy měly začít už ve věku 25ti let, protože v tu chvíli se přestává pomalu vytvářet kolagen. Navíc séra jsou super jako báze pod make up! :) Já už jeden používám, takže teď už je jen řada na vás :D

3. Můj all time favourite BB cream. Není zde co k němu psát, krásně voní, lehounce kryje (za mě obrovské plus!) a i když zkouším podobné produkty, k tomuto se VŽDYCKY vracím. Boží.

4. Konturovací štětec - nanáším si ním BB krém.

5. Pokud byste chtěli tip, jak na dlouho trvající manikůru, tak teď jsem objevila dva must haves. A to zpevňující pěče, kterou používám jako base coat a gel top coat. Podkladovou bázi jsem začala používat až v posledních týdnech,  vždy jsem to viděla jako naprosto zbytečný krok. Opak je pravdou - báze, barevný lak a gelový top coat vám vydrží krásný i 4-5 dnů! A je jedno, od jaké značky barevný lak použijete.
Mezi další novinky patří tyto pestrobarevné tužky na oči, jsou třpytkované a neodlíčitelné (to kecám, ale vydrží celý den krásně nalíčené). Pokud byste si jí chtěli náhodou rozmazat pro více přirozený vzhled, musíte to udělat co nejdříve po jejím nanesení, tužka poté zaschne a drží .... a drží..... a drží!
Za mě velký palec nahoru černé, tmavě hnědé a béžové. Používám je především k mému Smokey Eyes looku.

Pokud jste jako já vždy toužili po ''té'' projasňující tužce/korektoru od YSL, nebudete vůbec zklamaní z této. Korektory jsem nikdy nepoužívala, ale teď bez ní nedám ránu. Krásně mi zakryje moje ''kruhy pod očima'', které mám snad od doby, co jsem se narodila a rozzáří obličej.

6 komentářů :

  1. S tím světlem jen a jen souhlasím... Když ráno odcházím z domu, je tma jak kdyby byla půlnoc a večer se vracím jak jinak, než za tmy :D

    OdpovědětVymazat
  2. BB cream jsem si také před pár měsíci pořídila a mám z něj velmi dobrý pocit. Akorát na zimu je na mě už moc tmavý.

    OdpovědětVymazat
  3. smutný je že MK testuje na zvířatech:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mary Kay netestuje na zviratech ;)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. ale ano, sice na čínském trhu, ale ty výrobky se sem stejně dostanou http://www.peta.org/

      Vymazat