DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 23. listopadu 2015

AMSTERDAM DIARY

Tento trip byl plánovaný snad ještě delší dobu než ten Londýnský, do Amstru jsem chtěla už vážně dlouho, a tak když přišla nabídka od eurotrips.cz ho navštívit, ani já ani Domča jsme dlouho neotálely a hned kývly. Tímto bych chtěla moc poděkovat našim skvělým delegátům Danovi a Xeně za super víkend a zrealizování mého malého snu.






 Vyjížděli jsme autobusem v pátek večer. Když jsem se dozvěděla, že pojedeme !!!12!!! hodin, okamžitě jsem se chtěla hodit marod, se slovy, že nikam nejedu. Pak jsem se ale vzpamatovala, zabalila se a vyjela na Hlavák, kde jsme měli meeting point. :D

Noc byla - PŘÍŠERNÁ. Autobusy cestuji (když už) na krátké vzdálenosti. Dvanáct hodin bylo pro mě nepředstavitelné. Ještěže byla noc a mohli jsme "spát". :DDDDDDDDDDD (To je v hodně velkých uvozovkách! :D)

Abych to nepřeháněla, nebylo to zas tak strašný, ale na dlouho dopředu se budu vyhýbat autobusům :D.

Do Amsteru jsme přijeli okolo deváté ranní a udělali jsme si autobusem takové malé kolečko destinací, kam bychom pěšky nedošli, což bylo super! 

Autobus nás následně vyhodil blízko nejznámějšího náměstí a měli jsme do 16:00 volný program. S Domčou jsme si tedy křížem krážem Amster prošly. Ani jedna jsme ale nevěděly, kam přesně chceme, takže to doslova bylo sem a tam, sem a tam, všechny uličky a kanály byly stejně krásný a fotogenický.






























 Ve čtyři jsme měli sraz s naším supr čupr delegátem (který si moc neříká delegát, protože je strašně super, free a klíďo si s vámi i zahulí :D!). Na eurotrips zájezdech je fajn, že veškerý program je  dobrovolný, dělaný jen pro mladé a za super ceny, takže si každý najde svoje :))) 

Vyrazili jsme na takové klasické Amstr kolečko, vzali jsme to i přes Red District, který nás zaujal samozřejmě nejvíce. Polonahé, vystavující se dívky, se kterými si sex smlouváte jako cenu o fakeovou LV kabelku na tržnici...... Bez komentáře. I když se vystavují dobrovolně, bylo mi hloupé si je prohlížet a NEŠLO se jim koukat do očí :D :D :D 

V této oblasti se také nachází nejstarší farní kostel, na jedné straně červené lucerničky s polonahými děvčaty a z druhé strany školka. Hezký, moc hezký :D!












Večer jsme byli na hodinové projížďce kanálem, která by určitě byla naprosto boží, kdyby nám nezačalo pršet.

Když jsem u toho počasí - vystřídalo se nám tu snad úplně všechno. Ranní příšerný déšť vystřídalo sluníčko, mraky, vítr, zase déšť a ve finále čtyřstupňová hrozná zima :D. Kdyby nebylo jí, tak je to nejnejlepší zájezd. 

Odjížděli jsme v jedenáct v noci a dorazili do Prahy dopoledne v deset, hned po příjezdu do Prahy nás uvítal letošní první sníh. Juch juch. :))))

Děkuji všem zúčastněným, bylo to boží!

Jak se líbil Amster vám? Nějaké tipy, kam jet a co navštívit příště?

Mějte se přenádherně,
Vaše Domi :)

5 komentářů :

  1. Jeee, to jste si to musely s Domčou užít :). Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný Amsterdam! Krásné fotky^ taky už nějakou dobu(asi od vždycky:-D) výlet do Amstru... to je takové volné město, kde nikdo nic neřeší mi příjde.. Jde vidět, že jste si to užily^

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera :) ! Je vidět ,že jste si to užili , Amsterdam vypadá vážně skvěle :) !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky! Oběma vám to moc sluší holky! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, ty máš takovej neskutečnej talent na focení♥

    OdpovědětVymazat