DBLOG BY DOMINIKA

úterý 10. listopadu 2015

LONDON / OUTFIT

Když jsem sem jela, plánovala jsem si, jak vám denně budu sdílet fotky z každého dne. Tak se nestalo ani jednou, ale snad mi to odprominete, jen jsem si to tu chtěla šíííleně moc užít a tak se přesně stalo! Krom pár propršených hodin to tu bylo přesně takové, jaké jsem si to představila. Dala jsem na vaše tipy a vydala se včera do Brightonu, chtěli jsme i Seven Sisters, ale to jsme nějak nezvládli. Navíc tam foukal takový vítr, že by nás to z tý skály odfouklo........... :D 

Co se nám ale včera s přítelem stalo, bylo potkat tři skupinky mých čtenářek. V Anglii. Na jednodenním výletu. V Brightonu. Super náhoda :D. Byly úžasný&milý. Holky mi toho řekly tolik krásnýho, objaly jsme se a byly všechny z toho v šoku, já asi nejvíc. Děkuju moc, úplně mě to nabilo skvělou náladou a moc si toho vážím!

Taky bych vám touto cestou chtěla moc poděkovat za všechny vaše hlasy, které mě dostaly v blogerce do finálového kola. Pokud byste mě chtěli podpořit i nadále a poslat mě pro první místo, budu ráda za vaše hlasy zde. Mimochodem - dostala se tam i moje mamí, a proto, pokud chcete podpořit v blogování i jí, můžete jí podpořit svým hlasem zde.

ŠÍÍÍÍÍÍÍLENĚ moc Vám děkujeme a snad vás stále budeme bavit :))!









Coat - Zara
Jeans - BKblog.com
Top - od tety
(dirty) Shoes - Adidas
Earrings - Forever21
Sunnies - Vogue
Bag - Zara
Watch - DKNY

10 komentářů :

  1. Domčo,kolik prosímtě měříš? :) jinak moc hezký outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. tys do toho Londyna jela fotit jen sama sebe? nebo proc tu nejsou zadne fotky Londyna, Brightonu apod.? fotit svoje outfity muzes snad i v Praze, ne? pusobi to neskutecne sebestredne. kabat mas sice krasnej, ale kvuli 50 fotkam svejch hadru si do Londyna fakt litat nemusela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je čistě outfitový článek ale :))))

      Fotky Londýna - první várku - jsem už dávala a dnes nahraji další :)

      Vymazat
    2. Domi, hrozně se mi líbí, že na takovýto "útočný" komentář reaguješ strašně mile! V tomhle jsi fakt skvělá a vážím si tě za to, málokdo by to udělal :)

      Vymazat
    3. Přesně tak! Taky se mi to líbí :) Zvlášť když si autor/ka nedokáže přečíst ani nadpis ://

      Vymazat
  3. kabelka je uuuuuzasna! laska na prvy pohlad, mozem sa spytat kedy si ju kupovala? :)

    OdpovědětVymazat
  4. už to tu bylo několikrát - Zara, ale starší kolekce! marně jí sháním všude :(
    a Domí krásný fotky!

    OdpovědětVymazat