DBLOG BY DOMINIKA

středa 23. prosince 2015

NOT IN THE MOOD FOR PEOPLE


Ahoj! Moc bych vám všem chtěla popřát krásné a poklidné svátky :)) A za druhé byli jste se o víkendu podívat na stromeček na Staromáku nebo Příkopech? Byla jsem se tam projít s rodiči a nadále s přítelem a nikdy jsem neviděla tolik lidí. To nebyla procházka, to bylo brození lidmi. Nic jiného. A tak akorát mě ostatní lidé vysáli. Stejně jako dneska na Andělu v Tescu, kde jsem musela vystát 20ti minutovou frontu, abych zaplatila 70Kč. Pfuuuu ať už to je za náma. :D


Navíc - všichni řikají, jak mají před Vánoci hodně stresu v práci, ale co teda všichni dělají v nákupních centrech? :D?

A ještě mi vysvětlete, jak můžeme mít nejhečí vánoční trhy, když se k nim ani nedostaneme mezi těmi lidmi? :D:D:D Prosííím o vysvětlení :D. Mně ty lidi je tak akorát zkazili. Všude to smrdí přepáleným olejem a jen mám pošlapaný boty..

To je ale fuk, mějte se krásně, bohatého Jéžíška a hlavně si to užijte. :))

Pusu,
Vaše Domi

PS: Kdo taky kouká na lásku nebeskou? <3

PSS: Outfit jsem fotila před pár dny - to je ale pořádně zimně zimní outfit co?














Boots - Mango (similar)
Sweater - Mango (similar)
Bag - Zara
Trousers - Zara (similar)
Scarf - H&M
Earrings - H&M

3 komentáře :

  1. Chaaaaa Lásku nejednou jsme si dali jako klasiku už včera, protože pár následujících večerů budou předpokládám ovládat telku děti a pohádky.
    My letos rozšířili vánoční filmy o Život Briana, jestli mas ráda Monty Pythony tak doporučuji ��

    OdpovědětVymazat
  2. nádherná šála a svetr :) jo s těma lidma máš pravdu, tento rok jsem ani nebyla na trzích a to jenom kvuli tomu, jak jak tam jede šlape přes druhého a honí se za nákupem, co nejvíce věcí (těch lidí je mi spíš líto)... Nicméně ti přeju krááásné Vánoce :)

    SWEET CHILLI

    OdpovědětVymazat