DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 24. prosince 2015

MERRY MERRY AND ALWAYS HAPPY CHRISTMAS


Máme tu Štědrý den, to znamené dvě věci - konec blogmas. Sice to pro mě nemělo žádný význam, protože jsem s Vámi sdílela s radostí články denně už předtím, ale někdy byly dny, kdy se mi prostě nechtělo. Ne. Ne. Néééé. Ale musela jsem :D.


Jak Vánoce probíhaly u nás? Ráno jsme s mamkou chaoticky pobíhaly po bytě, finišovaly jsme poslední úpravy, chlebíčky, zdobil se stůl a s úsměvem bych chtěla napsat, že jsme se koukali na vánoční pohádky. Ale televize se celoročně ujímá taťka, který se kouká stále dokola na ''Jmenuji se Earl'' anebo Simpsonovi. Takže opět jsem neviděla ani jednu pohádku. Jen lásku nebeskou. Tu alespoň dvakrát. Ten taneček Hugha je prostě nejlepší - přesně tak tančím, když jsem sama doma (:D) a kdo ne?


Když máme vše hotové, vyrazíme do centra - zapálit svíčku na hřbitov, navštívit tetu G. - která letos někam jela, takže jsme navštívili babi a dědu (na mym snapchatu - meenkeers - se můžete podívat na celé naše vánoce online), prošli se po Vyšehradě a protože nám byla kosa, rychle jsme zalezli do auta a jeli domů. S přííííšernym hladem.






Udělala jsem si rychlý oběd, rodiče se ségrou si dali chlebíčky, koukli jsme na film, zatímco se pomalu smažil kapr. Já si začla dělat svůj první falafel. Který se mi při smažení rozpadl. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D  Takže byl jen bramborový salát se sojanézou, chutnal jak ten normální :)! 

No a pak jsme šly se ségrou (20 let, já 22 :D) vedle do pokojíčku, vyhlížet jéžíška :))) Díky bohu jéžíšek zapomněl na to, že máme zpívat koledy :D heh.

Moc děkuji za dárky! Mám ohromnou radost, hlavně za to, že jsme všichni zdraví a spolu.

Tak ještě jednou krásné a poklidné vánoce, (já jsem stále bez vánoční nálady). Ať jste zdraví a šťastní hlavně!

Jak trávíte vánoce vy? Co večeříte? Držíte půst?

Mějte se překrásně,
Domi







4 komentáře :

  1. Krásné Vánoce Domi! <3 jsi obrovskou inspirací:)))))

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdřív přeji krásné Vánoce a poklidné svátky Domi, i celé tvojí rodince :-) Musím se přiznat, že letos poprvý taky na mě vánoční nálada vůbec neskočila. Za prvé, Vánoce první jsem měla před 14ti dněma s našima. Žiju v Rakousku. Tak abysme se o to s našima neošidili(žiju a pracuju na horách, takže neni nikdy jistý, jestli nebudu na Vánoce už pracovat....jenže letos to je bída no). Ale i když s mamkou všechno připravíme jako vzdycky prostě to letos nebylo tak ono....Mno a tak jsem letos oslavila Štědrý den s přítelem(nechtěla jsem se stresovat jejich big family setkáním a chtela to mít pohodové, jak jsem zvyklá.) Dopadlo to tak, že jsem šla sama na 2 hoďky lyžovat na tu úzkou nudli, čemu snad ani jezdovka už říkat nemůžem. Přítel se celej den rochnil u televize. Pak jsem udělala chlebíčky a připravila všechno na večer. Klasika večeře, dárky ( dárek od přítele nedorazil, divný když ho objednal v pondělí a prej to je velký :-D ) , takže kdyby pod stromkem nebyla pár dárku from me to me, tak asi nic nebude. Ale tu atmosféru to na mě vůbec nemělo, ach jo. Příště hompřemluvim a pojedeme k nám do Čech, ať tu pohodu u nás vidí a zažije. Ale možná to je i tim počasím a teplem a i to že ani na horách to o moc líp nevypadá. Konec hlášení. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. I tobě šťastné a veselé Vánoce :) Mimochodem máte opravdu krásnou vánoční výzdobu doma, z fotek na mě úplně číší vánoční atmosféra. Povedený článek! :)

    http://miaschaos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat