DBLOG BY DOMINIKA

středa 16. prosince 2015

SHOPPING WITH BRIXIE


Krásný večer, v předešlém postu jsem psala, že jdeme s Brixs nakupovat.. Nevěděly jsme kam a byly jsme kousek od Harfy, tak jsme sjely tam a dobře jsme udělaly.. Nebyla tam skoro ani noha, což jsem takhle před vánocemi uvítala - na last minute dárky ideál :) A zavzpomínala jsem na doby, kdy jsem chodila cvičit do místního fitka (Jatomi Pure) s výhledem na dětský koutek (plný dětí maminek, které si šly v klidu zacvičit anebo nakoupit).

Post je plný fotek, tak pojďme na něj :))














A co jsme si koupily? Já dokoupila pár dárků v Sephoře, knížku a jídlo v Marks Spencer (nemohu vyfotit, přinese to jéžíšek) a málem vypustila duši v Etamu a HMku, kde jsem odolala a koupila si jen obyčejný rolák - místo dvou roláků a jednoho božího svetru. 
  
Niky potřebovala 2+1 akci v Sephoře, kterou jsme neulovily, takže ta zůstala u stejného roláku - děkuji, že jsi ho našla :)))
Vždy, když jdu nakupovat pro někoho, najdu tak akorát milion věcí, kterýživotně potřebuje. :D Kdo taky? :D

Dala jsem si ve Fruittisimu smoothie - vypito dříve než bylo vyfoceno :D.



A když jsme u toho jídla, jedině na Harfě ve Sklizenu mají čokoládu slazenou JENOM banánem. (Hledala jsem jí už všude a prostě neni). Juchůů! Děkuji, takže šup rychle tam!


A aby se vám tam chtělo ještě více, mám tu pro vás soutěž o poukázku 2000,- Kč do libovolného obchodu na Harfě. Sledujte mě na instagramu, facebooku a pokud máte účet i zde na blogu (sjeďte dolů) + mi napiště do komentářů váš mail (ať vás mám kde informovat) a odpověď na otázku:

''Co a z jakého Harfa obchodu byste koupili někomu pod stromeček?''

Budu vybírat jednoho výherce v sobotu 19.12.2015. Vítěz bude vyhlášen na facebooku.

Mějte se krásně,
Domi


62 komentářů :

  1. Moje sestra chce uz hrozne dlouho mekkoucke backurky na doma, nejlepe samozrejme s nejakym roztomilym zviratkem( nutno podotknout, ze je ji 26 :D), tak bych ji urcite vybrala nejake z obchodu, ze ktereho mas tady v clanku fotku. No a tu cokoladku bych potrebovala taky, dala bych ji urcite kamaradkam, ktere sice ziji superzdrave, ale jednou za cas si zamlsaji.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Domco,
    urcitě bych na Harfu jela kvuli Lindexu, ktery miluju, ale casto se mi treba na Smichove stava, ze nemaji neco v me velikosti nebo nemaji vsechny veci, ktere jsou na internetu. Take bych sla stoprocentne do Intimissimi, protoze maji ty nej nej nejlepsi podprsenky na svete. Tak snad se mi postesti a vyhraju tvou soutez.
    Mej se krasne a preji ti krasne a stastne Vanoce!

    Josefina (j.dreslerova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, určite něco ze Sephory! Paletka očních stínů by potěšila :) Krásné Vánoce !
    subova.valentyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Domčo, já mám jasno! Už to bude téměř rok, co nám doma leží papír z očního vyšetření s tím, že by si můj přítel měl koupit brýle! No, abych řekla pravdu, pořád má nějaké výmluvy, že musí koupit tohle a támhle a teď jsou Vánoce a pak budou Velikonoce (bla bla bla) a já se popravdě už na to jeho mžourání do televize nemůžu koukat!!! :D Chlapi a doktoři, to je zkrátka hrůza ... Když bych tedy vyhrála od Ježíška-Domči poukázku do Harfy, vzala bych ho blesku-rychle do EIFFEL OPTIC pro brýle!

    Hezké Vánoce! Lucka
    hrabakovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě bych šla nakoupit do Sephora.. nějaké ty parfémy, oční paletky Nude 2 apod. a pak taky do Sklizena pro tu stejnou čokoládu, protože jí milujeme celá rodina, takže bych ji nakoupila ve velkém :-D :))) Jinak přeju krásný dny, blížící se k té spoustě dárků! :) klarka.kudrnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. strasne rada bych napsala ze bych tam jela vykoupit obleceni, ale to me tak nebere ja bych zvladla cele 2000 utratit v sephore - ano ano staci par vecicek od UD a hned by byly vanoce krasne trpytive a leksle a predevsim na mych ocickach 😂
    tomanova.katerina@centrum.cz
    krasne vanoce preji

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě sephora 😀
    sojkova.nela@email.cz
    Veselý Vánoce 😊

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Domi, v galerii Harfa jsem bohužel ještě nebyla, ale co jsem mrkala na internet je tam spoustu skvělých obchodů a shodou okolností se do Prahy s přítelem chystáme v sobotu. A co bych někomu koupila pod stromeček? Pokud ne hodinky například z Top Time právě příteli, tak určitě nějaké oblečení nebo hračky, pro moji čtyřletou neteř, třeba z bambule, H&M nebo se mi moc líbí Little Things. Tak třeba se mi poštěstí a budu moct poukázku v sobotu rovnou utratit :-)
    Krásné svátky přeji.
    Kac.ous@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Domi, já bych určite navštívila Deluxe Květiny a koupila bych mamce tu nejhezčí kytici za to, jak úžasná je :)
    Měj se krásně! :)
    makus.jandova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ja bych si ve Scanquiltu vybrala nejake krasne vanocni lozni povleceni anebo sadu rucniku. Ty jsou u nas porad nedostatkovym zbožím.eliska@kzk.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Asi bych vykoupila to boží Sklizeno a obdarovala všechny členy rodiny něčím sladkým, protože někdy je prostě potřeba osladit si život :-))! Navíc, když je ta dobrota ještě zdravá! Přeji krásné Vánoce a plno splněných přání v roce 2016! :-) Anet. anetka.uhk@gmail.com, http://aonway.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych šla do Tchiba a koupila bych mamce nějakou mletou kávu, protože kafe miluje. K tomu nějakou kvalitní čokoládu ze Sweet story A pak knihu z Neoluxoru, aby si se vším tímto mohla udělat krásné odpoledne.
    koubovalenka8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoooj,
    jelikož pracuji pár stanicí tramvají od Harfy, tak se někdy obědová pauza zvrhne na rychlý shopping, kdy tam hodinu zběsile běhám a chci si něco rychle koupit:)většinou naběhnu do H&M a LINDEXU, to je jistota nákupu:DD i když ne vždycky to stihnu do práce včas, nemluvím o prázdném žaludku:-/ pro dárky určitě do NEOLUXORU, protože knihy mi ještě chybí koupit abych měla dárky kompletní:)
    lourdess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě letos rozhodně vede Yves Rocher a jejich nádherné vánoční balíčky. Minimálně jeden poputuje k babičce.
    blaschkeova.z@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Hezký den Domi :-)
    Já bych vyrazila rozhodně do Sklizeno pro tu čokošku slazenou banánem (pro budoucí švagrovou a sestře), potom do Marks & Spencer pro nějaké dobroty a pyžama! Možná bych to vzala ještě do Scanquiltu pro hezké osušky švagrovi :-). No věděla bych hned :-).
    Přeji Ti krásné vánoční svátky plné pohody a dobré nálady :)
    heinlova.elena@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Mínko, :)
    určitě bych nakupovala v Sephoře.. nejlepší obchod na nakupování vánočních dárků :D :D A šla bych asi pro jejich úžasný voňavý mýdla pro mamku. Má je hrozně ráda a taky ráda střídá různé barvy a příchutě/přívuně :)
    ivetka.hanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Domčo, jednoznačně bych trochu netradičně zamířila do Sklizena a pořídila bych tam zdravé zásoby jídla pro mamku (a také pro sebe), jelikož si již notnou dobu slibujeme, že začneme jíst zdravě. Klasika :D A vzhledem k tomu, že se za naše zdraví a kvalitní potraviny opravdu platí, tak by poukázka udělala velkou radost a byla velkou pomocí v cestě za lepším stravováním :) Přeji pěkné svátky!
    darina.ok@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Minule jsme byly s mamkou v Sephoře a mamka si tam vyhlídka pleťovou kosmetiku od Benefitu, takže asi to bych ji koupila :)
    b.sochrova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Asi bych sla mamce a segre koupit nejake bozi vanocni pyzamo do etamu, protoze po nem obe strasne touzi :D Jinak Ti preju krasne svatky a hodne stesti v novem roce:)

    kackactiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Asi bych sla mamce a segre koupit nejake bozi vanocni pyzamo do etamu, protoze po nem obe strasne touzi :D Jinak Ti preju krasne svatky a hodne stesti v novem roce:)

    kackactiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, já bych si koupila nějaké rozkošné pyžámko v Lindexu a pak bych si něco koupila v Sephoře:)

    Přeju Ti bohatého Ježíška, hodně rodinné pohody - ať máš kolem sebe jen skvělé lidi a užíváš si Vánoční pohody a Vánočních svátků:)

    Mrs.Nikool@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Domi, já bych koupila nějakou pěknou a hlavně zajímavou knížku na Vánoce pro mojí mladší sestru jelikož velice ráda čte v Neoluxor Books Knihkupectví :) Přeji tobě i tvé rodině krásné Vánoce a rodinnou pohodu! :) Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. určitě v Hm, můj přítel ho nesnáší, já miluju. Teď před ním tajím červenej svetřík se zlatým jelenem. A mají tam spoustu krásných věcí a krásné vánoční svetry. Ted potřebuji nutně všechno oblečení od Katy Perry, ale jako vážně potřebuji =)) vendulkaplankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Domi, já bych koupila mamce pyžamo z Lindexu, které by mělo být měkké a teplé :) Jinak by se k tomu hodily i papauče, když je ta zima :D. Krásné svátky Ti jinak přeju :) těším se na další příspěvky na Tvém blogu :)
    e.bittnerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Pravdepodobne by som nakúpila nejaké knižky, ktoré by potešili nie jedného študenta medicíny. :) Takže NEOLUXOR.
    lovichova.michaela@gmial.com

    OdpovědětVymazat
  29. Koupila bych určitě své mamince, která si už dlouho přeje nějaké pěkné rukavice. Jelikož bydlíme na severu, byl by to určitě vhodný a praktický dárek.:)) Koženkové rukavice bych sháněla buď v Orsay, kde ráda nakupuje, anebo v Lindexu.
    floverca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný večer Domi,

    já bych to v Harfě okamžitě střelila do obchodu Scandinavia, kde bych k Vánocům koupila své nejlepší kamarádce nějaký Karitraa kousek, abysme spolu mohli konečně chodit běhat i v zimě! (Stále si totiž stěžuje, že nemá, co na sebe a to karitraa termo oblečení? ach....)
    A pokud bych náhodou vyhrála a byla o 2000kč bohatší, rozhodně bych z té částky jako poděkování nadělila pod stromeček i něco tobě Domi, dokonce mám už i vymyšlené co. :D

    PS: máš úžasné soutěže a moc ti za ně děkuji. Posledních pár měsíců jsem hodně často zatajovala dech a těšila se na každé vyhlašování. Je to super adrenalin. :D

    email: klara.chmelarova@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  31. Tatkovi a priteli veci na plavani z A3 sportu:))

    OdpovědětVymazat
  32. Mohla bych více zainvestovat do kosmetiky a ne jen do jídla atd, takže bych nejspíš navštívila SEPHORU a tam bych si vybrala konečně nějaký kvalitní make-up a strašně bych chtěla vyzkoušet věci od benefitu, například na obočí atd. Krásné Vánoce Domčo :) btw miluju tvuj snapchat!!! tvému zpívání vánočních písniček v autě jsem se hrozně nasmála, nejvtipnější snapchat :D <3

    OdpovědětVymazat
  33. Koupila bych si nějaké hezké sportovní oblečení z A3 Sportu:)
    paola23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Sephora a koupila bych nějakou kosmetiku :) kordikovamisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Já už nějakou chvíli koukám po Naked paletce, tak bych si asi do Sephory zašla pro ni :)
    baru.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Paletku od Urban decay v sephore :) zaparkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky Domčo, koupila bych mamince parfém v Sephore od Giorgha Armaniho Sí. Došel jí asi před 14 dny a udělala bych jí tim obrovskou radost :-)

    Krásné Vánoce přeje Nikola

    nika.bezemkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Určitě bych v parfumerii koupila mamce Chloé! :)
    kopalova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Jsem velký bookaholic, takže mé kroky pokaždé směřují hlavně do Neoluxoru. V poslední době jsme všichni ve stresu, tak bych určitě k vánočním dárkům přihodila Antistresové omalovánky s nadějí, že budou aspoň trošičku fungovat. Komu bych je koupila? Noo, asi bych musela koupit pěkný balík, ale hlavně pro mamku a moji kamarádku, která by si je teď opravdu zasloužila (a přála si je). Už abych šla ostrouhat pastelky!
    Přeju ti krásné Vánoce, Domi! :)
    terkabart@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Určitě bych si udělala radost něčím v Sephoře nebo huňatým svetrem v Lindexu :)
    pavlina.bronova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ja bych si udelala radost sama sobe🙈V sugarbird.je to muj sen si tam neco poridit,ale ty cenyjsou celkem vysoke,tak kdybych vyhrala voucher,jela bych tam jeste ten den😂!
    Guessmoda@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Domi, určitě bych zašla jako ty do sephory nebo yves rocher pro dámskou část rodinky:) pak mám taky dost ráda sklizeno, pro nějaký kvalitní dobroty, protože u nás v rodině je nejvěrnější dostat něco dobrýho na zub nebo taky knížku :) tou nikdy neurazím:) a pak bych si zašla do yobaru :-P pěkný svátky :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Domi, mamce bych koupila župan s obchodu Etam. Krásné Vánoce ♥
    martina.vycital@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Domi, mamce bych koupila župan s obchodu Etam. Krásné Vánoce ♥
    martina.vycital@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Kdybych si měla vybrat, kam bych zašla, určitě bych zvolila A3 sport a došla koupit něco pěkného na sport pro ségru, udělalo by jí to určitě radost :)
    katy.nem@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. V Sephoře bych koupila mamce nějaký nový lak na nehty nebo rtěnku!!!!
    eeelis6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. To je úplně jasnééé :) A3 sport! Konečně by se dostalo na vysněné AIRMAXY, které jsou vždy odsunuty kvůli pracovnímu dresscodu :)
    VeronikaPaprokova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Koupila bych mamce v Klenotnictví, hodinářství EDONA nějaké pěkné hodinky, aby začala všude chodit včas a neměla se na co vymlouvat :D :)
    hejclova10@seznam.cz

    Pěkné svátky ti přeju ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Milá Domi,
    Heh, to je krásná otázka. Ale když o ní tak přemýšlím, tak jsem se nakonec nerozhodla ani pro Sephoru, ani pro H&Mko. Příjde mi, že rok od roku všechno moc plánuji a to hlavně v tomhle období plných boxů s mašlemi a nákupníma taškama. (A přecpaného Paládia.) Dárky naděluji vesměs těm samým lidem každé Vánoce, nemluvě o tom, že táta dostal boxerky asi po desáté za sebou. (No joke) A tak tyhle Vánoce a s tímhle poukazem v ruce, bych to letos udělala trošku více spontánněji. Koupila bych dárky lidem, s kterýma jsem se už neviděla asi tak moc dlouho, jako můj táta neviděl ten známý box s těma trenýrkama. A co se týče obchodů, nechala bych to asi tak spontánně, jako nikdy předtím. (Jo a také bych navštívila tolik chválenou Harfu, protože to Palladium se opravdu nedá, heh)
    Krásné Vánoce Tobě Domi a celé Tvé rodince.
    P.
    (pavlinka.kolouskova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  50. Jeee to sme se zas v Harfe minuly. Take sem tam byla okukovat.

    Za mne vede Lindex - jejich kolekce na spani je neco skveleho a moje setra se vic paradi na doma nez ven, takze by ji ohromne potesila.

    Hned na druhem miste je Luxor. Knihy milujeme cela rodina, fakze tam bych nasla pro kazdeho neco. Braska je na magii, sestra na komixy, mamka na vse prirodni a etericke...

    Ja kdyz obchazim obchody tak me naopak napadaji spousta variant darku pro uplne vsechny :-D potrebovala bych tak milionovy rozpocet :-D

    anna.cizek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Domi :) Asi bych nejraději koupila mojí mamince nějaký automatický vysavač :D Takže asi Datart nebo něco podobného. Abych ji ušetřila trochu práce když nejsme ani jedna doma. :) simonkomadel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Domi :) Určitě bych zašla do NEOLUXOR BOOKS KNIHKUPECTVÍ :) Každému z naší rodiny bych koupila nějakou knihu, která by ho dle mě asi tak mohla bavit/zajímat. Myslím si, že dát knihu jako dárek je skvělé, jelikož kniha je dárek, který se dá znovu otevřít. :)

    Krásné Vánoce, Domi :)

    OdpovědětVymazat
  53. Koupila bych mamce stříbrné náušnice s modrým kamínkem v klenotnictví na Harfě :)
    vankovandrea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Zase skvělá soutěž :) ! Já bych poukaz věnovala mamce aby si koupila něco v Orsay, což je její nejoblíbenější obchod nebo bych si zašla pro něco do Etam. Ty jejich pyžama a župany jsou nádherný a hrozně moc pohodlný :) !

    misa.vundererova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ja by som určite zašla do Pet Centra a kúpila by som môjmu psíkovi (Miyi :)) rôzne dobrôtky (maškrtky/pamlsky) a samozrejme aj niečo na hranie :)
    slezakova.evka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Domi,
    já bych v A3 sportu koupila mamince nějaké tenisky, protože o tom mluví dost dlouho, ale nemá čas si udělat chvíli pro sebe a jít si udělat radost sama sobě.
    t.belohoubkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Domí,
    a asi bych koupila mamce v Sephoře nějakou kosmetiku od Urban Decay, protože si to už dlouho přeje tak snad bych jí mohla splinit aspoň tohle přání a taťkovi bych kouppila v A3 sportu asi nějaké sportovní oblečení protože má rád běhání, tak aby se mu lépe běhalo v něčem novém.
    Veselé Vánoce Domí
    kdandova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Domi:)
    Já bych zašla do Sklizeno, protože zdravých potravin není nikdy dost a je to nejlepší investice!:) Určitě bych nenakoupila jen pro sebe ale udělal radost mamce a tátovi:) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  59. Já bych šla do Footlockeru ��✌��️ alilunka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Sephora jednoznačně! :) Nebo Spencer
    eliska.nikodymova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat