DBLOG BY DOMINIKA

středa 6. ledna 2016

LET IT SNOW, LET IT SNOW

Já ani nevěřím, že venku nasněžilo :))) Zimu v Praze nemám ráda právě z důvodu, že kdykoliv nasněží, okamžitě to roztaje a je z toho břečka... Ta teplá zima na Vánoce mi naprosto vyhovovala, ale tohle je snad ještě lepší! <3

Jinak na mně můžete vidět novou rtěnku (MAC - Antique Velvet), kterou jsem si koupila i s bází těsně před odjezdem do Špindlu (na uklidnění, z toho, co se ten den dělo, k přečtení zde :D) a můžu vám říct - nikdy jsem se necítila v nečem tak svá, jako právě v této rtěnce.  Co na ní říkáte?


Kiss,
Domi
///

I just can't believe its snowing outside! I hate winter in Prague, because its gone in a moment and you just ruin your shoes.. I didnt mind, when it was 15°C on Christmas Day, but this is just better <3.

You can see I am wearing new Mac lipstick (Antique Velvet), which I bought before New Years Eve and I simply love it more then the red ones I own. I feel more myself in it - let me know, what do you think in the comments.

Kiss,
Domi











Coat - Storm & Marie via TKMaxx
Turtleneck sweater - Cocogio via TKMaxx (similar)
Leggings - Lindex (similar)
Shoes - Kennel&Schmenger (similar)
Bag - Zara
Watch - Daniel Wellington
Rings - H&M

12 komentářů :

  1. Domi, tobě sluší opravdu vše! Kabát je super, bohužel já v podobném střihu vypadám jak ruský mužik :D ale ty si typ snad na všechny módní variace, závidím! Moc ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe :D:D Já už se na veškeré předsudky, co má ten a ten typ postavy nosit vykašlala a nosím to, co se mi líbí a cítím se v tom. Pokud se v tom cítíš totiž dobře, tak se to pak celé na outfitu odrazí a působíš v tom sebejistě :)))) Doporučuju :D :)

      A děkuju :)

      Vymazat
  2. Mně teda k Tobě ta rtěnka vůbec nesedí. Je příliš tmavá, ani odstín ti nesedí. Hrozně bije na každé fotce do očí. Kabátek je super :))

    OdpovědětVymazat
  3. Domi ta rtěnka ti úžasně padne, na sobě si ji představit nedokážu (jsem hodně světlý typ, takže bych vypadala spíš jak upír co právě svačil), ale ty v ní vypadáš perfektně. :)
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, děkuju moc moc moc :) je většina lidí, kterým se líbí, ale pak je třeba moje maminka, která jí nesnese, řekla mi to až dneska ráno a od teď jí nechci nosit, protože mi jí úplně zkazila :D Znáš to taky? :D

      Vymazat
  4. slusi, super outfit;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se pripojis:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  5. Ten outfit se mi líbí, ten kabát je pecka, ale asi bych zvolila jiné kalhoty. Nebo spíš nejsem na tento styl.:-/ Každopádně se mi moc líbí tvoje rtěnka, si kráska!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý kabátek :)) jinak outfit super, jen bych vyměnila boty :))

    Style Solution blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli děkuju moc, vyřídím jéžíškovi :)

      Jinak na tyhle tenisky nedám dopustit. Do sněhu sice moc nejsou, ale letošní zima je taková - zvláštní, tak jako winter inspo si myslím, že v pohodě :)

      Vymazat
  7. Ta tmavá retěnka ti moc sluší :) !

    OdpovědětVymazat