DBLOG BY DOMINIKA

pátek 22. ledna 2016

VEGAN GIRLY DATE


Já se omlouvám, že píši až teď, měla jsem to dávno naplánované na dobu večeře (né pozdní večeře :D). Ale nastaly nějaké problémy, které nedejbože dopadly dobře a vše v tu chvíli šlo stranou :). Dneska totiž byl tak super den, že ani nemohl dopadnou špatně - i když, teď se půjdu učit a to je dost strašný :D.

///

I am sorry for posting this so late. But some problems occurred and blog had to wait. It was such a great day, that it couldn't end wrong - but I have to study now -  so not a great friday out with my boyfriend or my friends.. :D.


Šly jsme s Dittou na rande a že bylo pořádný! Po dlouhém plánování jsem D. vzala do Etnosvětu. Vegansko-vegetariánská restaurace, přes den bufet. Všechno chuťově naprosto peckové, ale ve všem byo příšerně oleje. V rýži. V těstovinách.. Brambory plavaly v oleji.. Ale stopro se vrátím :D, moc doporučuji. Hlavně vegansko-bolognskou omáčku! Mňáááám!

///

We were talking about this place for ever and so we had a chance to finally visit Etnosvět - vegetarian/vegan bistro-restaurant. Everything was amazing, but super oily. Even the rice and pasta. even though I am definitely coming back soon. Especially for the bolognese sauce.




Protože jsme měly chuť na sladké, pokračovaly jsme do My Raw Café - taková naše klasika. Což už určitě dávno víte :). Po dokončneí zkoušek to tam stopro opět zakempim <3. Mi-lu-ju!

V podvečer jsem šla cvičit a chtěla jsem vám vyfotit svůj cvičící outfit (celý Adidas), ale Kejtyna řekla, že ne :D.

A Ditta vydala nové ''what I eat in a day'' video, tak se mrkněte, uděláte jí radost :)

///

We had a sweet tooth, so we continued to My Raw Café, which is our favourite place to go and I am so visiting it after the finals :).

Then I went to the gym, but before I wanted to take a picture of my outfit - which was ruined by my doggie love :D.

A protože je venku zima taková, jaká je, chodím nefotogenicky zabalená a navrstvená, proto se s vámi podělím o svůj zcela nový outfit alespoň takto z pokojíčku.

///

And the weather outside is just horrible, I wear so many lawyers, that I can't be shoot. That's why i shoot  my outfit like this :)))

BOOTS HERE / TROUSERS HERE / SWEATER MANGO




12 komentářů :

  1. Ten outfit je boží! Strašně ti to sluší :)) Až budu v Praze, určitě se musím stavit v tom vašem My Raw Café, protože to vypadá uplně božsky! A video už jsem viděla :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc a stopro se stav, doporučuju jejich čokoládovobanánové palačinky anebo jablečný koláč! :)

      Vymazat
  2. v My Raw café jsem byla s kamarádkou a byly jsme fakt nadšený :)
    super fotky, Domi.
    grey news outfit & international shein giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Nosit kalhoty s dirama v takove zime je docela o zdravi... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpoledne s kamarádkami jsou prostě skvělý :) ! Do myRaw café by strašně chtěla někdy zajít,tak snad to vyjde až budu příště v Praze :D !
    A ten outfit je super,jen bych teď v roztrhaných džínách umrzla :D !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Domčo, všechno to vypadá nádherně!:) Do My Rae Cafe už se musím taky konečně podívat:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To jedlo vypadá úžasne! A to že je vegánske, je len veľké plus :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  7. Boží fotky! :) My raw Café chci už hrozně dlouho vyzkoušet a po tom, co jsem viděla tvojí fotku s touhle dobrotou už tam fakt potřebuju zajít... :D

    OdpovědětVymazat