DBLOG BY DOMINIKA

úterý 23. června 2015

REEBOK YOGA SENSATION


Měla jsem takový dvojí vztah k józe. Ten jeden byl takový, že jsem nevěřila, že by to někdy měla být makačka, dyť to na instagramu vypadá tak jednoduše!! :D Nepochybovala jsem ale o tom, že by neměli sílu. To rozhodně ne, sleduji mnoho jogínek a vždy jsem chtěla umět to, co ony - ty neuvěřitelný stojky. Určitě víte, co mám na mysli. A to byl můj druhý vztah. Získat tuhle sílu, rovnováhu, protáhnout si svaly a věnovat se i jiným aktivitám než jen fitku.  :)
Yóga je i o vnitřním klidu a poznání sebe sama. No a to mi přesně v sobotu na Yoga Sensation (mé první jogínské poprvé) nešlo. Nebo né nešlo. Jen jsem dost energická a yoga (ikdyž jsem se fakt zapotila a mákla si!) je na mě moc klidná.
První tři lekce na Reebok Yoga Sensation byly naprosto super. Už po první hodině mě vše bolelo, ale nevzdala jsem to a pokračovala dál :D. Až do doby, kdy to začlo být až moc zaměřené na mé vnitřní já a celé cvičení se zpomalilo. Perličkou celého dne ale byla Tara Stiles, nejznámější jogínka, se kterou jsme se s Eliškou stihly vyfotit. Juchůůů!

































Bunda - Reebok
Legíny - Victorias Secret

Doufám, že se Vám článek líbil. Do komentářů mi můžete napsat, jaký máte vztah k józe a kam na ní chodíte :). Ráda bych si na ní vyčlenila alespoň jeden den v týdnu.

Mějte se krásně,
Domča.

PS: Už mi do konce Whole30 zbývá pár dnů a já to ani nějak nezaregistrovala :D. Tímto se Vám omlouvám za málo reportů, plánovala jsem jich o dost víc, ale nestíhám.. :(

6 komentářů :

  1. Jóga je fajn, na protažení celého těla, ale nějak jí nemůžu přijít na chuť 😅 jednou jsem byla na tak pomalé, že jsem tam usnula 😕 a na "rychlejší" power józe mě zase bolelo v kříži. Naposledy jsem zkusila hathajógu a docela to šlo a i jsem se parádně zapotila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučuju Péťu Duspivovou v Centru Tance, nejlepší jóga, akorát dynamická a zároveň klidná. Už jsem zkoušela všudemožně a toto je fakt nejlepší. A teda vytáhnout si podložku na zahradu a cvičit...www.claireshomemade.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, joga me okouzlila uz kdys, ale vzdy jsem si rikala, ze to neni dostatecna makacka, a delala jsem klasicky fitko jako ty, ale uprime me to nikdy moc nebavilo a delala jsem to spis kvuli telu nez aby me to nejak naplnovalo. a presne jako ty sleduju spoustu joginek jako ty na insta :D a pokazde jak se na ne divala tak sem si rikala, ze to bych chtela umet. a jedna me az tak moc inspirovala, ze jsem dala joze jeste jednu sanci a zkusila ji znovu a od te doby je power (vinyasa) joga moje nejvetsi laska a musim rict, ze mi to zmenilo zivot(vim zni to jako klise ale vazne je to lek i na dusi a mam od te doby vazne jiny pristup k hodne vecem-dokonce jsem diky joze zacala i znova pravidelne behat:)) a nikdy jsem neverila ze me nejaky pohyb zacne tak bavit a naplnovat a kazdy den se tesim az si ji zacvicim a ver dokaze to byt silena makacka :D a doufam ze jednou budu umet ty krasne pozy ale to je prace na dlouhou dobu :)
    Kacka

    OdpovědětVymazat
  4. Jógu jsem nikdy necvičila, ale hrozně mě to láká alespoň vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jógu miluju, ale určitě preferuju dynamičtějši powerjógu nebo vinyásu :) jinak na cvičení jedine Energy studio v čele s Vaškem Krejčíkem... Dokonce tam cvičí i výše zmíněná Petra Duspivová :) podle mne nejlepší centrum, co do příjemné atmosféry ve studiu, velkému výběru lekcí a kvalitních lektorů :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jogu jsem zkoušela teprve nedávno a musim říct, že jsem se cítila celkem zahanbeně. Vedlě cvičila taková postarší dáma (okolo 60 let) a ta byla tak neskutečně pružná, že jsem opravdu koukala. Já jsem se dotkla sotva kotníku.:D :/ To my dalo impuls k tomu, že bych se svoji ohebností měla začít něco dělat. Takže jdu do toho a tebe obdivuji:) www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat