DBLOG BY DOMINIKA

úterý 30. června 2015

TWO WEEKS IN PICTURE


Krásné ráno / večer / odpoledne. MOOOOOC se vám chci omluvit za týden neaktivity. Já vím, nikdy se to nestalo a slibuju, že se to už nebude opakovat. Za to sem ale nahrávám tolik fotek, že vám to tím snad vynahradím :D. Takže mé dva poslední týdny vypadaly asi nějak takhle:



Koupí těchto hodinek přispějete na jednu charitativní věc a to přesněji na tu, jakou mají hodinky barvu. Já si vybrala rakovinu - tedy černé. Více info najdete zde. Tak udělejte dobrý skutek a pořidte si tyhle hodinky.













Yoga Sensation






Le temps des cerises




nejkrásnější plavky z Tezenisu!


MAC / Mohito / DW / See By Chloe / Gosh


Knížka, která vám pomůže s WHOLE30 a paleem! Je velmi čtivá a je to vaše nová - must read 

Byla jsem pozvaná do hotelu St. Augustine na Malé Straně na BBQ (jeden z nejlepších hotelů v Evropě). Potkala jsem se i s ostatníma blogerkama, které tímto ještě jednou zdravím. A moc jsme si večer užili. Na programu byla ochutnávka piva, namíchání si vlastních drinků (na výběr byly tři tradiční Augustinské drinky) a prohlídka nejlepších hotelových pokojů. Například i toho, ve kterém spal sám McQueen při návštěvě Prahy. No co vám budu řikat, jedním slovem - pohádka. 
















Pohádka pak také bylo samotné grilování. Už dlouho jsem neměla tak dobré jídlo (mums dlouho nic nevařila :D). Večeřeli jsme v osm a já ten den nejedla od 11, takže si umíte představit, jaký jsem měla hlad. No nacpala jsem do sebe dva talíře a přítel jen půlku talíře. Ach jo #popelniceDomča.

Hned o BBQ jsme s přítelem spěchali na toto představení - a byla to pecka. Under Ground Comedy & Kingswood




F&F


F&F







Drážďany



Vapiano

Ten stan životně potřebuju!! :D


Na sobotu ráno jsem měla naplánované dvě akce, které se mi časově kryly. Vše jsem ale stihla. Vstávala jsem (dobrovolně!!) v pět hodin ráno, abych šla s Eliškou a Adidasem běhat. Běželi jsme 5k - od Žižkovské věže až na Letnou, kde jsme se pořádně protáhli a nasnídali (vyjedla jsem středy baget a pečivo nechala :D). 








 Po příjezdu z běhu jsem měla tak 45 minut na to, abych se zabalila, umyla, vyfénovala vlasy, nasnídala se atd atd, protože jsem s kamarádama odjížděla na pár dnů kempovat a sjíždět Vltavu.
















LiveLokai náramek. Znamená pro mě šíleně moc. Už proto, že mi ho dala nejlepší kamarádka. Přečíst si o jeho významu můžete zde. No a co se mi nestalo že jo. Seděli jsme na obědě, já si s ním hrála. A zapadl mi pod prkna na terase. Obsluze jsem vysvětlila, že má pro mě milionovou hodnotu, rozebrali terasu a náramek byl po 10ti minutách zas venku :D. Trapas.



Pokud jde o paleo a Whole30 stravování. Tak jsem to držela i na vodě. Samozřejmě. Trošku jsem se zalekla, jak to bez sporáku udělám, ale poradila jsem si.. Nabalila jsem si sebou Rio Mare tuňáky, oříšky, mamka mi zavařila maso ve vlastní šťávě a snídala jsem vajíčka, která jsem si smažila na waflovači, který se mnou takhle cestuje už dlouho. Zeleninu jsem dokupovala v sámoškách.




Tak to je vše, co jsem poslední dva týdny dělala. Bylo to velmi pestré a nezastavila jsem se. Asi jako poslední dvě hodiny, kdy jsem se nehla od počítače, abych Vám vše upravila, sepsala a postla.

Snad se vám článek líbil a moc se na mě nezlobíte :)

PS: V kempech byla wifi. Kdybych to věděla, počítač beru sebou. :( Takhle dlouhé články jsou zlo :D. 

Děkuji za každý komentář.

Mějte se krásně,
Domča. 

16 komentářů :

  1. Páni super článek :3 a také krásné fotky, všude ti to moc sluší :) a závidím ti všechny ty akce ^^ u nás se nic neděje -_- od Prahy jsem 200 km a dostanu se tam jen když jedeme za babičkou.. :/

    OdpovědětVymazat
  2. grkfjjlflejf!!!!! Ten stan taky potřebujuuuuuu! Moc moc <3! Jinak s neaktivitou si nic nedělej, většina tvých věrných čtenářů tě sleduje na instagramu a snapchatu, kde nám to vynahrazuješ. Moc mě uchvátily tvé fotky z Krumlova, krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tvoje prihoda s naramkem me pobavila :D stalo se mi totiz uplne to samy kdyz mi v restauraci v Hradci spadnul prstynek mezi parkety, akorat obsluha tu terasu rozebrat odmitala takze jsem musela cekat do podzimu... Ale thanks God, byl tam :D !! Jinak supr clanek ;)

    OdpovědětVymazat
  4. TY PLAVKY! Já snad zemřu :D No děkuju, teď si pro ně musím skočit! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vapiano také miluji, byla jsem tam nedávno a porce mi přišla fajn :) Jinak ty hodinky jsou skvělé! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, pěkně jsem si zavzpomínala :) Mužu se zepta,t v jakem programu upravujes fotky? dekuju K.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý post a krásný fotky, ten stan je boží a to s náramkem mě pobavilo :D a ráda jsem tě na tom běhu potkala:) P.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, kamarádka objednávala náramek lokai na té stránce v článku nebo jinde? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednávala ho ta kamarádka, proto jsem to tam napsala :D. Nevím, ale předpokládám, že z oficiální stránky, kterou jsem tam uvedla :))))

      Vymazat
    2. Domi, jak prosím tě mamča zavařuje maso?? Odjíždím na 14 dní do karavanu k moři a vůbec nevím co tam jako paleo budu jíst :( Nabalila jsem oříšky, vakuové balené sušené maso a vejce, ale co dal?? :( Nemáš prosím nějakou radu? :) Předem moc děkuji :*

      Vymazat
    3. Na 1 kg vepřové krkovice 10 g soli, maso nakrájet na malé kousky, přidat max 4 lžíce vody, pořádně rukama promačkat, napěchovat do zavařovacích skleniček s oranžovou gumou, ve vodní lázni vařit 3 hodiny, nechat vychladnout (vezmu celej hrnec a dám ho na noc ven - bylo teda o dost chladněji, když jsem jí to dělala) a druhej den znovu vařit 2 hodiny, vyndat, vychladit. Hotovo :).

      Vymazat
    4. Jo a skleničky naplň do 2/3 třetin a do té samé výšky dej pak vodu v hrnci. :)

      Vymazat
  10. Super článek! Jsi skvělá motivace :)
    www.lifestyleoptimist.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. tyhle tvoje články mám hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat