DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 26. listopadu 2015

SMOOTHIE & QUINOA PORRIDGE


Krásné dobré ráno, včera jsem spala u Ditty a akorát společně snídáme - smoothie ze špenátu, banánu, jablek, manga a já k tomu ještě quinovou kaši, po smoothie bych asi (určitě :D) měla hlad.. Quinou miluju a tato kaše měla lehce její chuť, ale byla to velice specifická chuť. Na poprvé mi FAKT nechutnala, ale vše jsem si smíchala a ve finále byla naprosto g-e-n-i-á-l-n-í. A ještě k tomu je plná bílkovin :))!

Rozmačkaný banán mi Ditta smíchala s quinovými vločkami, trochou vody, skořicí a dala do mikrovlnky (mikrovlnky nesnáším, ale na tohle jsou vážně super :D!).

Naservírovala jsem si jí s nakrájenými jablky, hrozinkami, skořicí a chia semínky.

Dejte vědět, jak vám chutná pod hashtagem #hungrydblog :))


Good morning, I slept over at my bestfriend's house, and we are having a breakfast at the moment - smoothie made out of spinach, banana, apple, mango and I am having extra quinoa porridge, cause I would be hungry right after. At first it tasted ...... not good. But when I mixed it all together and it was just a-m-a-z-i-n-g! And it's packed with lots of proteins!

Ditta mashed one banana and put in a bowl with quinoa ''oats'', water, cinnamon, then she mixed it and put it in the microwave oven. Served it with apples, raisins and chia seeds.

Let me know, if you like it with the hashtag #hungrydblog :))



1 komentář :

  1. Celá snídaně vypadá skvěle :) !
    Quinoové vločky jsem ješte nejedla ,tak už mám důvod proč si je koupit :D !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat