DBLOG BY DOMINIKA

pátek 11. prosince 2015

NEW IN / BEAUTY / DECEMBER


Krásný páteční večer, po dlouhé době new in článek, nenastřádalo se mi toho doma tolik, jako posledně, ale jsou to moji oblíbenci v posledních týdnech.

Přesedlala jsem zpátky na přírodní kosmetiku (huráá). Institut Esthederm byl za mě obrovská spokojenost, ale produktů na mě bylo moc a já v ''konečném'' stadiu jeho používání hodně zlenivěla. Nebavilo mě se každý den ráno a večer mazat pěti různými vodičkami a krémy. Tak jsem si objednala na zkoušku tři tyto produkty Řecké kosmetiky BioAroma. Na to, že to je bio přírodní kosmetika je velmi levná a za mě je #DomiApproved. Toto tonikum krásně voní po růžích a hydratačního krému (zvolila jsem pro normální a smíšenou pleť) stačí zrníčko na pokrytí celého obličeje, jupí - vydrží dlouho. Ráno si vždy jen opláchnu obličej, nastříkám tonikem a aplikuji BB krém. 


Zde je sleva na 10% s kódem DB10 na jejich stránkách, takže vás vyjde ještě levněji! ;)




Dalším kouskem byla tato Gosh ''voskovka'' (ostín 009 My Valentine). Ukořistila jsem jí na Gosh akci (více zde). Holky mi jí nanesly a byla tak příjemná, že jsem si jí musela odnést :D. Je krémová, krásně drží, má modrý podklad - nedělá žluté zuby. A vydržela mi celé odpoledne a večer!


Z jedné z vánočních schůzek jsem odcházela s Estée Lauder dárkovou taštičkou (děkuji Jéžíšku) a na těchto pár produktů bych chtěla upozornit. Lak (ostín 21 - Pure Red) mi vydržel krásný 3 dny. A aby nebylo červených rtěnek dost, tak mám další. Odstín 26 Nectarine, přesně moje barva - svěží a šťavnatá.


Jako předposlední bych vám chtěla představit vánoční kolekci Yves Rocher. Já vím, trošku s opožděním, ale já neměla kdy to napsat :D. Pokud tedy ještě někomu nemáte dárek, různé olejíčky do koupele, pěny, krémy, sprcháče zabalené v super balení potěší každou babičku, mamku, tetu, ale i tatínky :D!!

To nejlepší na závěr - teď ve středu jsem vás na facebooku žádala o radu, zda koupit/nekoupit jednu rtěnku. Dala jsem na vás&spolužačky&kamarádku a šla do ní. Je to Sephora Rouge - Bewitch me. Na rtech je velmi příjemná. Pokud se někdo bojíte výraznějších rtů, mám pro vás jeden super tip - stačí, když její kontury lehce ''rozmažete'' uchošťourou (:D:D). Nebude to působit tak násilně. :)))


Do komentářů mi napište, jaké produkty jste si oblíbili VY v posledních dnech. Ráda zkouším nové a nové věci :))).

Mějte se krásně a užijte si pátek, my akorát s přítelem pojedeme (po dlouhé době) na skleničku.
Vaše Domi,
Kiss

5 komentářů :

  1. Já poslední dobou nosím modré linky od NYX Gelové linky v odstínu cobalt Blue.. Bez nich poslední týden nevylezu :-)

    The World Of Makeup

    OdpovědětVymazat
  2. jde poznat, že jsem býk - tou červenou jsem úplně zhypnotizovaná <3 jablíčkový sprcháč z vánoční limitky Yves Rocher mám také a nemůžu se dočkat až ho otevřu, voní nádherně.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Vánoční kolekce Yves Rocher úplně geniálně voní! <3 Jako dárek je to vážně skvělé. Navíc pro nás, chudé studenty bych řekla, že cenově i dobře dostupné :D Musím říct, že ta rtěnka od Sephory má vážně krásný odstín, takže si pro ní možná zajdu :D :)

    www.nikiexx.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Fajn článěk, já doporučím značku Korres http://korres.cz/, lepší jsem zatím nenašla a jsem spokojená jak s krémy, tak šampony atd. Je to přírodní řecká kosmetika a vážně stojí za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám sice teprve od včerejška můj první balzám na rty od Kiehls s příchutí Manga, ale i za tak krátkou dobu musím říct, že je úplně božííí :-) a laky na nehty od KIKO, tady sice nejsou k dostání, já je kupuju v Itálii nebo se dá i přes eshop..

    OdpovědětVymazat