DBLOG BY DOMINIKA

středa 9. prosince 2015

THE PARKA


Opět tu máme to ono příšerný období, kdy se musíme rvát do péřovek. Nevim jak vy, ale já je z celýho srdce nesnáším. A co nejvíce se to snažím oddalovat - stále nenosím UGGs, protože je budu nosit ještě dost. Péřovky stále vyměňuji za kabáty, pak si stěžuji, že mi je zima. Šátek nemám ani jeden pořádnej, takže si nadávám, jak mi fouká na krk.... Ta moje péřovka je sice super, ale stále je to péřovka ..... :/

Na instagramu jste si v neděli mohli všimnout, že jsem byla vybírat ve Woolrich, nakonec vyhrála tato, co na ní říkáte? Za mě jasná láska na první pohled! A to teplo v ní!! :).

Jak to máte s péřovkami vy? Love or hate?

Mějte se krásně,
Domi

PS: dneska se mi zrušilo nahrávání a ještě odpadla hodina, tak jsem jela domů, že něco alespoň nafotím na blog.... A ono je tak hnusně zataženo, že to nešlo. :(













Parka - Woolrich
Sweater, boots - Mango
Leggings - Lindex
Bag - Prada
Sunnies - Aldo
Rings - Forever 21

6 komentářů :

  1. Outfit supr! Moc se mi libi hlavne slunecni bryle a na parce je uzasny kozisek <3

    OdpovědětVymazat
  2. Domco moc ti to slusi :-) Taky nenavidim perovky :-D Chtela jsem se zeptat, jestli bude nejaky update jak to pokracuje s tou tvoji stravou?:-) Dost jsem v posledni dobe o teto zmene premyslela, tak me zajimalo, jak se citis a tak podobne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko a děkuji moc! :))

      Nevím, zda mám dělat další report, bylo dost kritiky na můj život, tak nevím, zda se do toho znovu pustit, ale co ti můžu takhle říct je, že mi je naprosto SKVĚLE!!! :)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten report by se mi taky líbil ;) Jinak si nám dost pohubla se mi zdá a mooooooc ti to sluší (jako vždy).. Je vidět, že ti veganství dělá moc dobře..

    OdpovědětVymazat