DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 7. prosince 2015

#VICECASUNACTENÍ



Další týden, další soutěž. Já jsem na vás táááák hodná :)) I jako ostatní holky, tak i já jsem se spojila s knihkupectvím martinus.cz. A to proto, protože mají skvělou předvánoční kampaň - Daruj knihu a více času na čtení. Žijeme ve velmi chaotickém a uspěchaném světě, kdy si hodně lidí neuvědomuje, jak moc důležité je trávit čas sám se sebou. Zastavit se, zamyslet se nad sebou a uvědlmit si, kým jsme.

Nemyslím si, že by můj život byl tak náročný, přeci jenom dělám to, co miluji, ale spěchám. Furt a neustále. Vždy si to uvědomuju, když jdeme společně s rodiči někam na procházku. Já šííííleně ženu. Ale furt. :D. Když si představím svojí tetu, ta má týdny, kdy se prostě nezastaví. A když píši, že nezastaví, tak nemá čas nám ani zavolat nazpátek. Někdy je prostě lepší k ní jen tak přijet a překvapit jí. Pokecáme, zasmějeme se, někdy i pobrečíme.. A vždycky při mé. odjezdu se směje - vypněte někdy, doporučuji.

A právě proto martinus.cz přišel s nápadem darovat i čas (kartičkami), kdy za dotyčného něco uděláte, aby si v klidu početl. Co třeba vyžehlit, vyvenčit pejska, uvařit, uklidit?

A pro ty z vás, co milují čtení (anebo mají někoho, komu by chtěli věnovat knížku i s časem na ní), mám SOUTĚŽ. Vytvořte si na martinus.cz wishlist knížek, které byste si přáli (musí být veřejný), pojmenujte si ho a vložte ho se svým kontaktním mailem do komentářů. V neděli 13.12. náhodně vyberu tři výherce, které vyhrají knížky z daného wishlistu v hodnotě 2000Kč.


Já bych strašně moc ráda četla, ale asi jsem na to moc líná.. :D radši se kouknu na film. Poslední knížku jsem přečetla před dvěma lety a to byla ona dotyčná, co mi změnila život - Jídlo na prvním místě, díky které jsem přešla na paleo a sugar free život. Doporučuji, i kdybyste neměli změnit stravu, otevře vám oči. Momentálně mám rozečtené ''Miluj svůj život'' tak jsem zvědavá, kdy to dočtu :D - zda vůbec, někdo nějaké zkušenosti? Také jsem si od nich objednávala fitness diář na rok 2016, který je vážně moc hezky udělaný.

Knížky, které bych si ale moc přála přečíst a jsou už dlouhou dobu na mém wishlistě jsou:

Hodně mě zajímá tělo, jak funguje apod.. Proto se chci alespoň trochu naučit tejpovat - Akupunkturní tejpování. A více porozumnět reflexním bodům

Už dva roky jsem sugar free. Cukr nesnáším a moc ráda bych si přečetla další sugar free knížku. Rovnou tedy populární Sladký život bez cukru. A protože žijeme ve zvráceném světě plném éček, umělých přídavků, dochucovatel a jiných příšerností, tak bych si ještě přála všechny knížky od A. Stránské - například Doba Jedová, ale hlavně Babské rady.

Snad jsem vám dala alespoň nějaké tipy na nové knížky,
Nezapomeňte tedy darovat #VICECASUNACTENI ! :))
A krásné pondělí,
Domi


155 komentářů :

  1. Ahoj Domí, občas si říkám, že je toho až nad hlavu a pořád něco, ale vždy se zastavím a zkusím si udělat vždy chvíli na nějakou aktivitu co mám ráda :) Zase jsem začala více dbát na stravu a vše okolo toho, proto v mém wishlistu nesmí chybět knížka, kterou si zmínila a to je ,, Jídlo na prvním místě ''. Moc se na ní těším :)

    http://www.martinus.cz/wishlist/1587KILSH4KG
    tomastikovadominika@gmail.com


    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Domčo,
    knihy miluji. Strašně dlouho jsem nečetla, jelikož jsem si nedokázala najít čas. Za poslední rok jsem se k tomu ale opět vrátila a jsem za to strašně ráda. A občas lituji, že jsem se ke čtení nevrátila dříve, protože se mi zdá, že bych potřebovala ještě jeden život, abych přečetla vše, co chci.
    Nápad knihkupectví Martinus už mě dříve zaujal a strašně se mi tento nápad líbí. Mí blízcí určitě nějakou knihu pod stromečkem najdou, jen mi zbývá vymyslet, čím bych jim mohla odlehčit. :)
    Tady posílám odkaz na svůj wishlist, kde jsou knihy, na které se v poslední době třesu. :) Snad bude i malou inspirací. Přeju hezký den a nezapomenout vypnout. :) Míša
    https://www.martinus.cz/wishlist/CQPMW7NRKVS1
    stejsmichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji hezký den! :-) Knihy jsou má srdeční záležitost.. Jako pracující maminka téměř tříleté dcerky sice nemám mnoho času sama pro sebe, ale snažím se udělat si pravidelně chvilku na přečtení alespoň několika stránek.. Je to totiž ten nejlepší relax co znám. A když se najde chvilka na společného čtení s přítelem.. Není tomu okamžiku co vytknout. :) Navíc vzhledem k věku mé dcerky - neumí číst.. A tak jí každý večer daruji "čas na čtení" ve formě pohádkové knihy na dobrou noc. :) Proto se v mém wishlistu objevují kromě knih pro mne a přítele také ty pohádkové pro dceru. A co si budeme namlouvat - pohádky baví i nás dospělé! :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/QG917WDWKFE9

    andreaorlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Domčo,
    když jsem byla menší byla jsem závislá na TV a PC hrách, teď se vše obrací a chodím pravidelně spát s knihou v ruce :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/8HWMITS47XFM
    mail: e.bittnerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá soutěž! Knížek není nikdy dost :)... Přidávám se a přeji všem pěkný zbytek roku :)


    https://www.martinus.cz/wishlist/QW4ICDBKTIA1
    ivze@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.martinus.cz/wishlist/A5QFCLCASHM2
    diana.liss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední dobou jsem si čtení hrozně oblíbila, asi je to tím, že už mě do toho nikdo nenutí. Třeba školní maturitní četba a prostě čtu to, co chci já a zajímá mě. :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/A6FV9PC9589V

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, knížky naprosto miluji.. Zrovna dnes jsem se zasekla asi tak na hodinu v knihkupectví, kde jsem se dívala po nových knížkách.. přeji hezké prožití svátků :-)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2186366
    dita.tresnakova@sezam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Domi :) Já čtu moc ráda, ale je pravda, že v poslední době na to nemám vůbec čas. Moc ráda bych si přečetla tebou doporučovanou knížku Jídlo na prvním místě a Sladký život bez cukru už mám v plánu delší dobu. Zajímám se o zdravou stravu a doufám, že si knihy přečtu co nejdříve! Na knihu Miluj svůj život jsem slyšela samou chválu a je na mém wishlistu už pár let, tak snad se k ní brzy dostanu.
    I když si obvykle novoroční předsevzetí nedávám, tento rok asi udělám výjimku a jedno si dám. Každý by se měl, obvzlášť v dnešní době, na chvíli zastavit a strávit nějaký čas sám se sebou. Ať už je to čtením knížky nebo čímkoliv jiným.
    Moc děkujeme za další skvělou soutěž a tady je můj wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/1587KILSH4KG
    silhankova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Domi,
    tahle soutěž se mi moc líbí a je skvělé, že ji Martinus umožnil, protože i když je nejspíš kniha bere jako dost univerzální dárek, tak si myslím, že pokud se trefí do vkusu obdarovaného, není nic vděčnějšího :-). A taky se říká, že je mnohem lepší před spaním číst knihu, než koukat hodinu do telefonu :-). Přidávám tedy svůj wishlist a přeji všem krásné Vánoce!

    https://www.martinus.cz/wishlist/6TA39RJJGUJK
    hnilicovale@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Domi :) já jsem byla vždycky knižní maniak, četla jsem pořád, ale teďka je toho času míň a míň, a tak by se mi moc hodilo, kdyby mi občas někdo věnoval čas na čtení :)
    https://www.martinus.cz/wishlist/J2XUN1GRTL99
    k.kostelanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj :) teď jsem se konečně po několika měsících opět vrátila ke čtení, takže doufám, že tu Hru o trůny už po čtvrtý konečně dočtu! Z Martinus.cz jsem objednávala knížku taťkovy a ty kartičky mi přišly jako moc hezký nápad, díky kterýmu jsem si uvědomila, že jsem přestala uplně číst. Tak doufám, že mě něco nového k tomu zase dokope :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/CJTD1SXR4TWA
    kacula.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. ahoj, můj wishlist zde! :) krásné vánoce :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/NUM8UV183HR8
    mariannka.marc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. https://www.martinus.cz/wishlist/428HMTWH5H5S
    katka.pekarkova@me.com

    Miluji čtení, ale nejvíc miluji mamku. A chtěla bych nám oběma udělat radost těmahle knížkama. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.martinus.cz/wishlist/CEN7KLLXFV3U
    vercasonova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělá soutěž...protože pro své blízké už mám knížky nakoupené, mám ve wishlistu jen ty, po kterých už dlouho toužím: https://www.martinus.cz/wishlist/DMV3D5IQXBKM
    gathermoments(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tak taky zkouším štěstí! :) http://www.martinus.cz/wishlist/SHP4W2XT3SF6
    veronica.a.3333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Zajímavý, že tuhle soutěž objevím zrovna při brouzdání knihkupectvím. Akorát jsem si říkala, kolik knih zase potřebuju :) Skvělá soutěž! Nevím, jestli na čtení budu mít teď tolik času (školaškolaškola), tak jsem vybrala knihy, které by si doma jistě přečetli všichni a které si zároveň už dlouho přeju sama pořídit.
    http://www.martinus.cz/wishlist/32L11E2UD95F
    alexstan2011@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Zkusíme štěstí:D:)
    terezkapracharova@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  24. třeba budu mít štěstí :)
    https://www.martinus.cz/wishlist/3A9G9P3GTDDA
    d.tesarkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Parádní soutěž, jsem ráda, že se najdou lidé co nezapomínají a sílu psaného, tištěného slova :o)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    pankovab@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Domi, milý Ježíšku, tady jsou má vánoční přání: https://www.martinus.cz/wishlist/NIF2RRR52L78
    Díky :)
    timide@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Snad to vyjde, udělala bych sobě i několika nejbližším velikou radost :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/M2UPA3NNTF89
    lou.woodsen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Domčo, touhle soutěží si mi udělala obrouvskou radost! Miluji knížky a knížek není nikdy dost :) Co se týká času na ně snažím se ho sehnat, kde se dá. Takže cestu vlakem či metrem si bez knihy nedokážu představit a co je ještě lepší s ní usínat :) Darovat někomu čas na čtení je opravdu super nápad, a tak jsem do svého wishlistu zařadila, jak knížky pro mne, tak i pro moji mamku a bráchu. Pro mamku jsem např. vybrala Ženy a knihy, aby se aspoň pro jednou stala ženou, která dokáže prohlásit: "Teď ne, teď si čtu." A pro bráchu knihu Marťan, ať se dokáže pomocí knihy vžít do role kosmonauta hrdiny, a né celý den prosedět jen u počítače :)

    marta.trzicka@centrum.cz

    https://www.martinus.cz/wishlist/W2DSAXM5LJN2

    OdpovědětVymazat
  30. Lepší soutěž snad nemohla být, takže se taky zapojuji a zkouším štěstí! :)
    https://www.martinus.cz/wishlist/Q8A9MJ32XU7J
    klaudieszczukova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Skvělej nápad na soutěž, knížek není nikdy dost)).

    https://www.martinus.cz/wishlist/VX9K88WS5QI3
    email: tereza.halirova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Domčo,

    skvělá soutěž, čtení je moje vášeň a už delší dobu mám na seznamu pár knížek, které bych si nejen sama ráda přečetla, ale kterými bych ráda udělala radost i mým blízkým ;)

    http://www.martinus.cz/wishlist/BQJKTQXELG43

    Můj e-mail: nika.safrankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. http://www.martinus.cz/wishlist/JIKD3JJC59BA
    opatrilova.zuzana@seznam.cz

    Snad se na mě usměje štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Poslední dobou hodně často čtu, a tak mi už i docházejí nápady na knížky.. Takže jsem hrozně ráda, že si udělala takovouhle soutěž, a tak jsem se alespoň mohla porozhlédnout po nějaké inspiraci :).
    Více času na čtení bych přála hlavně mé sestře, která právě studuje vysokou školu, a tak jediné knihy, co čte, jsou učebnice k bakalářské práci.
    http://www.martinus.cz/wishlist/SN8C3P6T9TJ8
    adele.machova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. https://www.martinus.cz/wishlist/99IBF8S1K1X2

    barb.kytnarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, vlastně nejsem moc velký čtenář, ale když už čtu, je to většinou nějaká knížka o motivaci, jídle, fitness nebo různé zajímavosti. Poezie je také jeden z mých oblíbených žánrů. Když jsem začala tvořit wishlist, uvědomila jsem si, kolik super knížek jsem ještě nepřečetla a jak málo času věnuji této aktivitě, až mě to štve :/ ale řekla sem si, že si minimálně dvě objednám k Vánocům. :)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist můj wishlist je takovej, od každého trochu, ale život mám ráda pestrý :)

    OdpovědětVymazat
  37. Původně jsem tam chtěla dát učebnice, ty bych totiž vážně potřebovala a jsou děsně drahý, ale nakonec zvítězila radost před právem :D
    http://www.martinus.cz/wishlist/W8QPDC97CT24
    karkro@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Přeji hezký den. Strasne rada ctu, bohuzel najit si cas mi nekdy da dost prace. Ale miluji knizky a kromě povinné četby k maturitě mam rada romany :)

    http://www.martinus.cz/wishlist/8FNJV565K4JA
    kristynaharantova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Domi,ano opravdu seš na nás moc hodná:D.. taky ráda čtu o zdravé stravě a tak mám ve wishlistu kouzelnou rawmanci a i pár psychologických knìžek protože takhle šprtat se v lidech mě fakt baví:D..
    https://www.martinus.cz/wishlist/CS4K259X5TTH
    Makiki2000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  41. Miluju knížky, ale přesně jak říkáš, poslední dobou na čtení nemám vůbec čas. Tak snad to vyjde v této super soutěži a budu mít důvod číst :)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2186561
    mail: lenka.subova10@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    veza@atlas.cz

    Ahoj Domi :), soutěž je moc super. Miluji knihy, i když na ně nemám tolik času, kolik bych chtěla.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, díky za super soutěž, nejde se nezúčastnit a tak jdu na to :) můj wishlist je http://www.martinus.cz/wishlist/9V3UFVEEKWRN a e-mail je sashenka.s@seznam.cz.
    Děkuji, měj se krásně, Alex.

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Domi,
    Knížku Jídlo na prvním místě jsem přečetla asi za 2 dny a od té doby už se také nehodlám k normální stravě vrátit. Strašeně ráda čtu, proto mi tohle přijde jako super nápad takhle před vánoci! Zkouším tedy štěstí a přeji krásné Vánoce. :)

    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    e-mail: luciedzuganova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Super soutěž :) ,miluju čtení,ale přesně jak popisuješ ty,skoro se nezastavím :D !
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    misa.vundererova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Co si budeme povídat, je rozdíl držet v ruce knížku a čtečku knih - a já na knihy nedám zanevřít, miluju jejich vůni... :)

    http://www.martinus.cz/wishlist/UVUFDE74DJAH
    dvorakova.s95@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, můj wishlist: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2186619
    jajade@seznam.cz

    Jana

    OdpovědětVymazat
  49. https://www.martinus.cz/wishlist/WNTC31N27BCX

    paulina.tholtova@gmail.com

    Som presvedcena o tom, ze kladny vztah ku kniham a citaniu si musi clovek vybudovat sam (ja som ho napr. vdaka skole a paradoxne studiu literatury takmer stratila... skolu som skoncila a mohla si ku kniham vytvorit opat laskavy vztah - uz ziaden teror a skyvanie sa pred tlacenymi textami, ktore su podla bohov na katedre "svate", "intelektualne"...a zabijaju v cloveku optimizmus, nadsenie a zivot celkovo).
    Dufam, ze knihy prestanu "strasit" coskoro aj teba, Dominika:).

    OdpovědětVymazat
  50. Ahojky :-) mé letošní předsevzetí bylo přečíst 50 knih za rok, zvládla jsem jich sice jen 46, ale pokračovat budu dál. Můj wishlist https://www.martinus.cz/wishlist/MFDTBM2QVU4G. Katuska.t@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj :) je pravda, že od té doby, co zase začala škola, na čtení moc času nemám a je mi jasné, že až bude zkouškové, tak budu potřebovat nějaké rozptýlení. No a tady by se zrovna hodily nový zajímavý knížky :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/T7D5FEQ4TN53
    sajdlovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Juuu to je skvelá súťaž :) milujem knihy a z toho keby som ich vyhrala by som bola dlho, ale že dlho šťastím bez seba. Mám 8 mesačnú dcérku Ellie a času už nieje toľko ako kedysi, ale aj tak sa mi podarí sem tam ukradnúť si chvíľku na čítanie (hlavne keď spinká :D ). Dúfam, že ju naučím tiež milovať knihy preto som do wishlistu dala aj pre ňu knižôčky ;)
    Môj wishlist: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=1792722
    janka.jankesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Prosííím, dej mi víc času na čtení! :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/17SLPP335UAD
    mak.vitkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    valentina.gasi@gmail.com

    :)

    OdpovědětVymazat
  55. http://www.martinus.cz/wishlist/8IQ1LFCW5GS2
    A to kdybych mohla, tak vybírám dál a dál, až bych tam měla napraskane úplně všechny knihy, které prodávají. :D
    Buď mi Dominicko miláček a vylosuj me :D :*

    OdpovědětVymazat
  56. Milý Domčíšku,
    moc bych si přála před Vánoci dostat tyto knížky, jelikož jsou kombinací dárků nejen pro mě, ale především pro mé nejbližší.
    https://www.martinus.cz/wishlist/CA7TT6EM5AEF
    kik.ik.ru@gmail.com

    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  57. Krásná soutěž. Knihy miluji, jen toho času na čtení kdyby opravdu bylo více.
    http://www.martinus.cz/wishlist/HI6MVKGEMBD2
    funny75@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj :) Veľmi by ma potešili knižky. Rada si tak spríjemňujem voľné chvíle a táto súťaž ma natoľko oslovila, že sa zapájam. :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/II9QWB8RVNLA

    lovichova.michaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj domi, knížky mám strašně ráda a je super, že vám ty různé firmy umožňují dělat takové super soutěže. Vždy se ráda zapojím a doufám že aspoň někdy nějakou maličkost vyhraju.:D Chtěla jsem se zeptat jaká je zatím ta knížka Miluj svůj život? Teď sice musím číst knihy z povinné četby, ale doufam že třeba o Vánocích nějakej ten čas na jinou knížku bude.. a ty taky teda už tolik nespěchej :)
    A do wishlistu jsem dala knihy i pro moji mamku aj taťku, protože taky furt někam spěchají..:D

    http://www.martinus.cz/wishlist/STX5DR7EW3JD
    hanulesamson@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2186688

    Moc ráda bych získala možnost si o Vánocích sednout s knížkou do křesla, jíst u toho cukroví, udělat si svařáček a vychutnat si plnými doušky atmosféru jak doma, tak i v obsahu knížky.

    Krásné Vánoce Domí,

    Nikola

    nika.bezemkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Kéž by tak někdo věnoval čas na čtení mě :)
    zidova.lucie@gmail.com
    https://www.martinus.cz/wishlist/6LLBFI7MW3A7

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj:)
    Udelalo by mi moc velkou radost vyhrat ! O Vanocich fura casu na cteni!
    Neuhoferovaj@centrum.cz
    https://www.martinus.cz/wishlist/TSI2K37AMNTS

    OdpovědětVymazat
  63. http://www.martinus.cz/wishlist/TBA4S3Q7CPAJ
    aneta.koppova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Domčoo, ještě si přece četla Příliš mnoho Kateřin! :D
    https://www.martinus.cz/wishlist/CGV9EHWF9I6W
    vitkova.karol@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj,

    skvělá soutěž! Čtu hodně, miluju vůni nových knih a listování kuchařkami :)
    johana.baborova@gmail.com
    https://www.martinus.cz/wishlist/1J4EUXAMLA4B

    OdpovědětVymazat
  66. A Vánoce mohou začít tralala:)více času na čtení bych jenom uvítala..
    http://www.martinus.cz/wishlist/8VAT4KNE3QU5

    lourdess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  67. https://www.martinus.cz/wishlist/G6SP12S21QLW

    marcelan12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Skvelá súťaž, Domi. Inšpirovala si ma paleo životným štýlom a preto by som si chcela prečítať aj Jídlo na prvním místě, ale mnoho ďalších. :)

    http://www.martinus.cz/wishlist/VF5P3LI2N4NM
    dominikazvolenska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. https://www.martinus.cz/wishlist/AE6UGIDEEB28

    D.Jehlarova@seznam.cz

    Ahoj Domi, díky za možnost zúčastnit se této soutěže. Miluju knížky a možnost na chvíli vnímat příběh někoho jiného.
    Krásné Vánoce.
    -Dominika :)

    OdpovědětVymazat
  70. http://www.martinus.cz/wishlist/G2LFMARA98AW

    anna.cizek@gmail.com

    Jsem asi velká vyjímka ale já sem si naprosto dobrovolně a s radostí přečetla veškerou středoškolskou povinnou četbu :-D Jen tak, ikdyž stačilo 20 knih.

    Knihy čtu v metru, při obědě... prostě vždy když se dá, protože spešl čas na ně nemám :-)

    OdpovědětVymazat
  71. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2185778

    stupkova.katka@email.cz

    Díky za soutěž, knížek není nikdy dost! :)

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, čtu prakticky každý den a alespoň jednu knihu mám pořád s sebou ať jsem v autobuse nebo na dovolené. Proto by se mi další knížky opravdu hodily, navíc by to byl krásný dárek k svátku :)
    Přeji všem krásný zbytek Adventu.
    Lucka H. - Jihlava
    lucie.8@centrum.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/715ES565L1S5

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, já čtu moc ráda. Ale teď při studiu vysoké už to moc nestíhám (medicína), a tak si to vynahrazuji přes prázdniny, kdy jedu jednu knížku za druhou, celkově se u nás doma hodně čte. Knížky jsou prostě skvělé.
    Měj se hezky.
    andrea.mokrejsova@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/L1QU43V32VV2

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Domi, soutěž je uplně super!! :) Čtu moc ráda, ale přesně jak píšeš - moc času na to teď bohužel není, proto se vždycky těším na prázdniny, kdy je alespoň o něco méně povinností se školou a já se můžu konečně bez výčitek začíst! :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/G1UCM27DUI4W
    misa.foglarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Domi,
    čtění mě moc baví, takže takhle soutěž se mi líbí. Mám vyhlídnoutou spoustu knih co si chci koupit, ale vždycky se najde něco víc důležitějšího :))
    j.nikca@seznam.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
  76. můj whislist: http://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    jamielights09@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Co všechno musím stihnout, než umřu? https://www.martinus.cz/wishlist/RQD493S49IQN

    magdalena.krupova@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  78. Klobouk dolů před Martinusem a jeho skvělými nápady (a vstřícností ke spolupráce) :)
    Já osobně knížky miluju a nedokážu si bez nich představit svůj den. Času ale není nikdy dost, a tak bych čas na čtení chtěla věnovat manželovi - já bych místo něj zatím usla u televizních novin :D
    Kéž by to tak šlo :D
    Ariko.madeincr@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/2KVNJ473FQSR

    OdpovědětVymazat
  79. Momentálně mě zavaluje maturitní četba, ale přála bych si přečíst přes Vánoce alespon jednu knižku, kterou chci ja sama. Při sestavování Vánočního wishlistu jsem myslela samozřejmě i na ostatní. Moc ráda bych věnovala #vicecasunacteni svojí mamce, tím že bych za ní uvařila nebo upekla vánoční cukroví - protože mě motání se v kuchyni baví a bylo by to rozhodně milejší než žehlit nebo uklízet :D taky bych si nachvíli já odpočinula od maturitního blázince. Tímto děkuji Martinusu za skvělou akci a také tobě za další super soutěž :) Hezké Vánoce a pohádkovou náladu všem čtenářům tohoto blogu. E
    eliska.ocaskova@gmail.com
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.martinus.cz/wishlist/NQS5H5GBDRC2 opravuji na správný odkaz, spletla jsem to :/

      Vymazat
  80. Můj wishlist je založený na věcech, které bych v příštím roce chtěla změnit a tyto knihy by mi věřím že moc pomohly.
    petka1998@seznam.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/MC3DINA6U5GR

    OdpovědětVymazat
  81. Vánoce a moje devatenácté narozeniny se rychle blíží a to znamená jediné - #VICECASUNACTENI :) V seznamu jsou knížky, kolem kterých chodím v knihkupectví dnes a denně, ale jelikož mám za úkol číst spoustu knížek k maturitě, zůstávají tyto knížky stále v obchodech. Proto také využiji šanci a zúčastním se soutěže s #Martinus.cz
    http://www.martinus.cz/wishlist/1I3I3SXF1PUR
    Třeba budou letošní Vánoce a narozeniny v jednom dnem splněných přání :)
    spackova.terka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. :) vybrala jsem knížky, co by potěšily celou rodinu. I tu nejmladší, které bude rok a půl, a knížky drží v ruce půl dne. Mě osobně by nejvíc udělala radost kuchařka od Julie Child, a mého přítele taky. Ten by ji ovšem asi nečetl :D ( i když, nechci mu křivdit, občas se do vaření vrhne s nadšením.) Přeju krásné vánoce a jenom hodné čtenáře tvého blogu. Martina ( martulka.h@centrum.cz ) https://www.martinus.cz/wishlist/VHBH5DKDFTE6

    OdpovědětVymazat
  83. Koukám, že než jsem stačila vytvořit svůj wishlist tak tu přibyla hromada komentářů:D ale taky zkusím štěstí:)

    https://www.martinus.cz/wishlist/FUDCLH5NACHC
    martina.vobornikova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. http://www.martinus.cz/wishlist/K8ID8R8FPQ8E
    Ervulenka@seznam.cz
    Krasna soutěž, preji krasne Vanoce

    OdpovědětVymazat
  85. Odkaz na wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/8DU3ENGGKWX9
    Email: hana.hanigerova@gmail.com

    Děkuji za soutěž a přeji krásné Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Odkaz: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    Email: janovska.t@seznam.cz
    Bylo by krásné vyhrát, děkujeme za nápad na soutěž. Tak jako mnozí přeji pěkné a spokojené Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Ja citanie milujem uz od malicka aj ked bohuzial v poslednom case nemam tolko casu na citanie ako by som si priala.

    Moj momentalny wishlist je tu https://www.martinus.cz/wishlist/HWEJEMLAGCDA
    A moj emal b.brisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj! Martinus a jejich kartičky jsou super! Knížky jsou vždycky ten nejlepší dárek, i když není na čtení tolik času, tolik bychom si asi přáli. O Vánocích se ale na čtení pod stromečkem určitě nějaký najde! :-)
    Můj wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/TLDP7ATKUHAI
    t.lucie9@gmail.com
    Krásné Vánoce všem!

    OdpovědětVymazat
  89. https://www.martinus.cz/wishlist/KH4XS925BXC7
    e-mail: shortwhilewith@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. https://www.martinus.cz/wishlist/EH7K434FJLP8
    vijolet.em@gmail.com
    :)

    OdpovědětVymazat
  91. https://www.martinus.cz/wishlist/2CBVC6PBTJ87
    jessichan2015@gmail.com

    <3 :)

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, skvělá soutěž, přidávám se a třeba budu mít štěstí :) Veselé Vánoce.
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    landsmanoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj, ten čas by byl krásným dárkem, škoda jen, že aktivity, které bych přenechala, za mě nikdo jiný udělat nemůže a naopak venčení či žehlení je forma relaxu :)

    To je paráda, že Martinus tuhle soutěž udělal a takhle rozšířil, na jiném blogu jsem ji prošvihla :)
    Můj wishlist zde: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2184111
    uci.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Musím říct, že martinus mám čím dál tím víc radši a radši! https://www.martinus.cz/?uMod=moj&uTyp=login&rurl=%2F%3FuMod%3Dmuj%26uTyp%3Dwishlist
    vacovska.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. https://www.martinus.cz/wishlist/3TKNNSEUF2FP

    Wishlist, ktery mi zmeni zivot:) hodne stesti a krasne vanoce domi:)

    jkailova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    Supr článek, přeji více času na čtení v novém roce! :)

    OdpovědětVymazat
  97. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2069963

    Třeba mi můj fitness Ježišek něco naježí <3 kejvalovamartina@outlook.cz #fingerscrossed

    OdpovědětVymazat
  98. Zkusím teda štěstí:D Čtení mě moc baví,ale většinou nemám vůbec čas,doufám že přes Vánoce něco konečně přečtu! Přeji Veselé Vánoce:)
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    alicka.kralova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Já mám na svém wishlistu tolik knížek, že ani nevím co první :D :-) tak zkusím štěstí a třeba vyhraju :-)

    http://www.martinus.cz/wishlist/QIAE789KVH9C
    michaela.manakova.mmk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  101. Můj wishlist tvoří knížky,kolem kterých v knihkupectví kamenných i on-line dlouuho kroužím a přeju si je:)Když jsem viděla u tebe na blogu soutěž, tak jsem hned věděla, že se musím zapojit :D
    Přeju ti krásně svátky a dál pokračuj v tom co děláš, jsi skvělá a moc ráda se sem vždy vracím :)

    https://www.martinus.cz/wishlist/2J3ANR3MLIKU
    sykorkaandy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. https://www.martinus.cz/wishlist/JPIVTLG4P61Q
    markova.verun@email.cz
    Moc bych si přála vyhrát, protože ráda čtu :)

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Domi, palec hore za tuhle soutěž. Téma, které má pro mě opravdu smysl, protože jsem vášnivá čtenářka. Knihy jsou dost drahé, proto si je sama nekupuji a vždy se těším na Vánoce a narozeniny (všichni blízcí ví, že mi knihy udělají největší radost :D) Ovšem získat si pár knih jen sama pro sebe, obzvlášť zadarmo? To by mi udělalo opravdu obrovskou radost!
    Můj wishlist je tady: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    PS: Pokračuj v duchu, v jakém svůj blog vedeš. Motivuješ mě, bavíš mě, vedeš mě k zamyšlení. A myslím, že nejsem jediná :)
    Lucie :-*

    OdpovědětVymazat
  104. https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    nathali.krkoskova@gmail.com

    Vyhrát ty knížky by pro mě byl největší Ježíšek:)

    OdpovědětVymazat
  105. https://www.martinus.cz/wishlist/HQ9U9UWBWFMI
    kattyxxboo@gmail.com

    :))

    OdpovědětVymazat
  106. https://www.martinus.cz/wishlist/7L9V39NHPFU1
    tomas.zabloudil@gmail.com

    :-.)

    OdpovědětVymazat
  107. http://www.martinus.cz/wishlist/QECBHL3BV7FX

    Spac.al@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Podle mého wishlistu asi není moc těžké uhodnout, že miluju módu a kosmetiku. Budu si držet palce a doufat, že se o svátcích budu v posteli pročítat panem Diorem :-)
    marti.vrankova@email.cz
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2174663

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Domi, zrovna jsem dočetla článek o józe..já skoro necvičím, ale taky jsem si vždycky představovala, že jóga je jednoduchá, když jsem jí zkusila zjistila jsem, že opravdu není. Jsi super, že jsi to zkusila. Jinak k této soutěži..MOc ráda čtu, mamka taky, takže bych byla moc šťastná, kdyby jsem knížky vyhrála. Dala bych mamce knížku a místo ní uklidila, aby měla na tu knížku čas. Tady je můj wishlist https://www.martinus.cz/wishlist/DSWKD68R4WCI

    alice.ruz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. wishlist : https://www.martinus.cz/wishlist/WR99814N8SPA
    email: lenka.mroskova@seznam.cz
    <3 <3
    knížky miluju, ale myslim i na ostatní, takže jsem do svých přání zahrnula i věcičky pro ně a zároveň bych mamce věnovala #vicecasunacteni a já za ní uvařím nedělní oběd :)

    OdpovědětVymazat
  111. wishlist: https://www.martinus.cz/wishlist/EXBH53T5NFDV
    email: Marivaly96@gmail.com
    Ahoj Domčo :)
    Jedná se o můj první komentář na tomto blogu. No, nebudu se moc rozepisovat. Jen bych Ti ráda napsala, že Tvůj blog sleduji již delší dobu a stále v něm nacházím další a další inspiraci, za což Ti děkuji. Ať se daří! :)

    OdpovědětVymazat
  112. https://www.martinus.cz/wishlist/FPTQAQ8FC374
    Věnovala bych čas na čtení dceři, vyvenčila bych za ní psa. :)
    pet.rose@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Vybrala jsem si hlavně knížky od Johna Greena :)
    Můj wishlist - http://www.martinus.cz/wishlist/T5SL483JRSQW
    Můj email - anettwoznicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Kombinace knih, na které se dlouho chystám, ale ještě je nemám :D
    http://www.martinus.cz/wishlist/C2HV3N8ECQDI
    ivetka.hanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. http://www.martinus.cz/wishlist/MFPW66K3Q877
    Jsem hrozný knihomol :D takže by mi to udělalo obrovskou radost a navíc s mamkou čteme podobný typ knih takže by z knihy a času na čtení měla obrovskou radost
    simca1711@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  117. Super soutěž!tady je můj wishlist https://www.martinus.cz/wishlist/DHWP5HSF4HR5
    klaravrazelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Tak třeba se na mě usměje štěstí :)
    A když ne na mě, tak je super, že děláte takovouhle radost lidem před Vánocemi a že chcete, aby lidé více četli
    http://www.martinus.cz/wishlist/5296W8FM3SQT
    PSmejdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ačkoliv jsem si koupila čtečku, poslední dobou jsem zase zatoužila po tištěných knihách, protože co si budeme povídat, má to své kouzlo!:)
    https://www.martinus.cz/wishlist/L9WJ7MNL51DC
    andy09@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Jééééé, tahle soutěž je super :) abych měla co číst k tomu ujídání cukroví!
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    andreaprochazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Maturitu mám za dveřma, takže mě čeká povinná četba, ale tyto knížky by mi pak byli skvělou odměnou :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/8MS9ISWM923X
    evanovakova.97@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. Knížky mám moc ráda, jen mě mrzí, že na ně nemám tolik času kolik bych chtěla. Nejvíce se asi těším na Dívku v pavoučí síti - 4. pokračování trilogie Milénia a pak jako nová hodně velká závislačka na sportu Fit diář na rok 2016. :D
    http://www.martinus.cz/wishlist/X6545AABT1BQ
    floverca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj Domi♥ Tvůj blok je plný krásných článku a ještě krásnějších fotek. Po přečtení nového článku mám vždy úsměv na tváři..
    http://www.martinus.cz/wishlist/SICVVCJIXA5Q
    martina.vycital@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Můj wishlist s knihami pro mě, mamku, ségru i přítele.... :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/6JEUICIHMJCQ
    Petra.Haklova@seznam.cz
    Hezké svátky :)

    OdpovědětVymazat
  125. Knihomol odjakživa a asi i navždy :D doma teď buduji knihovnu, kde by neměla chybět nejdůležitější literární díla, proto můj wishlist obsahuje i několik klasik :)
    https://www.martinus.cz/wishlist/XT31WWBFQSTK
    pavlina.bronova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. http://www.martinus.cz/wishlist/V2I4N1HNP4IB

    eeelis6@gmail.com
    :)))

    Od ledna chci taky být cukr free a už ted z toho mám trochu strach :D

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj Domi,
    kniha Sladký život bez cukru mě hodně zaujala a taky bych si ji chtěla přečíst, takže pokud nebude pod stromečkem, hned si ji koupím :) Čtení naprosto miluju, ale poslední dobou mi došel zdroj, takže už odpočítávám, kdy přijde Ježíšek :)
    https://www.martinus.cz/wishlist/8PNLUC6W6XJQ
    t.belohoubkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Pořád si říkám, že si pořídím knihu Konec prokrastinace, ale pořád jsem se k tomu nedokopala....
    http://www.martinus.cz/wishlist/96NUW71L9655
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. Soutěž je skvělá, moc se mi líbí kampaň Daruj čas.. Knížky i čas bych ráda věnovala převážně mamce, (ale také tam něco mám), která čtení naprosto miluje, jenom toho času je málo :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/3RUXTW96BEE8
    Kupcova.Romana@gmail.com
    Přeji si hodně štěstí :D a Tobě krásné a neuspěchané svátky :)

    OdpovědětVymazat
  130. Tak tady je i můj wishlist toho, co bych si přála zařadit do své knihovny. :)
    http://www.martinus.cz/wishlist/X4QK683CFIBK
    vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Jsi skvělá❤️❤️ Soutěž je skvělá a hlavne teď před Vánoci.vybrala jsem knihy snad pro všechny. :) moc rada čtu tvůj blog a rada se zapojil do soutěže. Dekuji
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2173124

    emilia3d@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj :))
    taky bych si ráda přečetla jídlo na prvním místě, taky proto jsem ji zařadila do svého wishlistu :)
    měj hezké Vánoce :))
    http://www.martinus.cz/wishlist/XFI5EWQAEL5T

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj :-),
    rád jsem Tě osobně poznal a zde zasílám svůj wishlist, aby tady byl taky nějaký kluk :-D

    https://www.martinus.cz/wishlist/2559NF6IB88G
    E-mail: SazimaD@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Parádní soutěž takhle před svátky, knížky by mně a rodině udělaly velkou radost:)
    http://www.martinus.cz/wishlist/FXGSTPP9RDX5
    AVostalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj Domi, skvělá soutěž :). Já také na knížky nemám moc času, raději koukám na seriály nebo na filmy, ale je to škoda.

    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uVymazat=1&uwlid=2103878&uid=3997373&uOd=0&uLimitKolko=20

    neumannovaluciee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj Dominiko a krasny advent preji.
    Ja mam wishlist u Martinusu kazdy rok a porad doufam, ze nejaky Jezisek si ho precte a zahaji akci:)
    Letos mene beletrie a vice kucharek, snazim se varit a jist spravne a celkove jsem asi nejak zestarla;)
    Wishlist se jmenuje Rainbow Warrior a najdes ho tady, pokud se budes chtit inspirovat. Jinak Doba jedova je super, nebo i Zivot bez psenice doporucuji. A jeste uplne na rovinu, dva roky bez cukru ti strasne moc zavidim a obdivuju te!
    https://www.martinus.cz/wishlist/CSHUH3FEQRDS

    Jinak sleduji na FB jako Michaela Mravcova, na IG jako @mravcova a mail mam mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj Domi,
    moc děkuju za tuhle soutěž. Čtení opravdu miluju. S tím cukrem tě obdivuji. Myslím si, že bych to nevydržela. Ty jsi ale skvělá inspirace.
    Přeju ti hezký advent a veselé Vánoce.
    Můj wishlist: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    Můj mail: christalis007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  138. Tak já taky zkusím své štěstí :) Zde je můj wishlist: https://www.martinus.cz/wishlist/CQF6SHS7EBNT

    Knihy jsem nikdy moc v lásce neměla a nečetla je, přišlo mi to jako ztráta času, ale teď nemůžu přijít na to, jak jsem bez knih mohla žít ? Jsou skvělé a miluji čtení.

    Můj email je: vyletovat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Domčo,
    miluju čtení a tahle soutěž mě nadchla, snad se mi postěští.
    http://www.martinus.cz/wishlist/3UMUGR3VMPD4
    muj email: iladavidova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  141. http://www.martinus.cz/wishlist/34DG78EP1S5U
    Můj email : zuzka1931@seznam.cz
    Jinak jako vždy hezky napsaný článek :)

    OdpovědětVymazat
  142. Výborná soutěž!
    http://www.martinus.cz/wishlist/KWB11DB3HRW5
    sraider@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Snad se poštěstí, nikdy jsem nic nevyhrála :)
    https://www.martinus.cz/wishlist/CMTXANCF8RQN
    Ka.sebova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj, musím říct, že tahle soutěž je ta nejlepší, která tady kdy byla. Díky za ni!
    https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist
    novotnacka.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj :))
    píšu ještě jednou, protože jsem předtím zapomněla přiložit svůj email... :D :))
    taky bych si ráda přečetla jídlo na prvním místě, taky proto jsem ji zařadila do svého wishlistu :)
    měj hezké Vánoce :))
    http://www.martinus.cz/wishlist/XFI5EWQAEL5T
    barbra.spac@seznam.cz

    Bára

    OdpovědětVymazat
  146. Toto je muj Wishlist :) https://www.martinus.cz/wishlist/81SBLSIEPDF5 .. Email - vyletova3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Ahoj Domi,
    zde je i můj wishlist: https://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2182635
    e-mail: ananas.1@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Tady zasílám i svůj wishlist :) http://www.martinus.cz/wishlist/QV4L91U2892T
    email - mattesak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj Domi :) Čtení miluju a proto jsem se rozhodla do soutěže zapojit :) V rámci zlepšování svojí angličtiny jsem do Wishlistu dala i knížky v angličtině :) Přeju krásný Vánoce!
    https://www.martinus.cz/wishlist/TV8VQPVFCKEF
    much.hela3@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj Domi, to je skvělá soutěž :) V mém wishlistu je "jen" kniha, která by mi ale moc pomohla v nadcházejícím zkouškovém :) měj se pěkně a hezké Vánoce!

    https://www.martinus.cz/wishlist/6QF7JE28NE2R

    bciharova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj Domi, skvělá soutěž před Vánocemi :). S čtením jsem na tom dost podobně jako ty, ale jsou dny, kdy si tu knížku opravdu s chutí přečtu :)

    Přeji krásně strávené vánoční svátky :)


    Domča

    Zde je můj wishlist: http://www.martinus.cz/wishlist/JF76WP5E1NIB

    Email: dominika.haluzova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Hohoho..můj milý Ježíšku Domčo, pokud ještě tato soutěž neskončila, ráda bych se ještě také zúčastnila :-)
    Skvělá soutěž a v dnešní uspěchané době perfektní nápad na darování času na čtěni!
    Přeji Krásné Vánoce!
    můj wihlist: ://www.martinus.cz/?uMod=muj&uTyp=wishlist&uwlid=2188560
    můj email: tereza.sobotkova@centrum.cz
    Terez

    OdpovědětVymazat